5
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Ništa od Zvezde, Nenad Lalatović već pronašao novi klub!

Objavljeno: 16.12.16 u 23:14

U danu kada je dao otkaz u Vojvodini i iznenadio mnoge, Nenad Lalatović je već našao novu sredinu. Verovatno, ponovo na iznenađenje mnogih.

Nenad Lalatović odlučio je danas da po odlasku Uprave Vojvodine i on zakorači sa ‘Karađorđa’. Ta vest je danas odjeknula fudbalskom Srbijom, ali bivši trener Voždovca, Napretka, Crvene zvezde i čačanskog Borca je odlučio da povede kormilo šestog superligaškog kluba u svojoj karijeri.

NIJE MOGAO DA IZDRŽI VIŠE: Vojvodina ostala bez trenera

Prema saznanjima HotSporta, Lalatović je večeras sve dogovorio oko prelaska u Čukarički, gde bi zamenio legendarnog fudbalera Partizana i aktuelnog šefa struke ‘brđana’, Gordana Petrića.

Petrić se tako na Banovom brdu zadržao svega nepuna tri meseca, pošto je klub preuzeo 22. septembra ove godine.

Lalatoviću je ovo šesti klub u Superligi Srbije, ali barem za sada, neće biti ništa od njegovog povratka u Crvenu zvezdu, za koji se spekulisalo prethodnih dana.

0
0

5 Komentara

  1. Sada se vidi kada instant treneri dodju preko kombinacije da rade a ne zaslugama i znanjem….sami filozofi…gradjevinci…a trenerskog iskustva kao ja pilotskog…zato ae i zadrze kao pena na kafi u klubu…2-3meseca….bravo za lalu….a petric …neka ostane u kvadratima..i stanovima …i kakva je on to legenda….reket u sake i tenis …

    0
    0
    Odgovori
    • Opet Gdk samosmeh sa drugim nikom ali ima nešto novo u njegovom novom niku a to je da je izašao iz sobe sa 4 zida i da ga je neko odveo u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu i da je dobio šifru.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter