1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AKCIJA U HRVATSKOJ: Uhapšene Delije koje su palile zastavu Hrvatske (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.16 u 13:00

Kako javlja portal Index.he hrvatska policija uhapsila je tri navijača Crvene zvezde koja su palila zastavu te zemlje u Kruševcu.

Reč je o mladićima starosti 18, 23 i 26 godina iz Vukovara i Vinkovaca. Oni su na utakmici između Napretka i Crvene zvezde učestvovali u paljenju zastave Hrvatske. Takođe, pod istragom je još 15 navijača našeg najtrofejnijeg kluba.

– Istraga je završena 15. decembra, a prema svim prikupljenim saznanjima tri osobe, hrvatski državljani su 19. novembra na području Srbije zapalili zastavu Republike Hrvatske. Po završetku istrage, ove tri osobe su iz prijavu nadležnom državnom tužilaštvu zadržani u pritvoru – navodi se u izveštaju policije.

Ova trojica mladića se sumnjiče da su počinili krivično delo povreda ugleda Republike Hrvatske.

(Izvor: YouTube/Sports HighlightsTM)

Policije je pronašla mladiće na osnovu slika sa utakmice na kojima su se hvalili sa zapaljenom zastavom Hrvatske. Iako su im lica na fotografijama bila zamućena hrvatska policija ih je nekako identifikovala.

0
0

1 Komentara

  1. Neka su to napravili svaka im cast ,samo jedno pitanje da li bi Hrvatska napravila tako nesto njihova policija uhapsila da su oni Srpsku zastavu zapalili ,ne treba Srbija da dozvoli da je niko ponizava pa ni mala Hrvatska koja se dici ustastvom ,zato sto manja saradnja treba da bude Srbije sa takvom Hrvatskom a i EU je kriva za to stanje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter