4
Domaći fudbal

RADNIK PRED ZVEZDU: Bolji kraj godine nismo mogli da poželimo

Objavljeno: 14.12.16 u 12:12

Današnjom utakmicom na domaćem terenu protiv aktuelnog šampiona i ovosezonskog jesenjeg prvaka Crvene zvezde, Radnik iz Surdulice ‘spušta zavesu’ na prvi deo Superlige.

U finišu ovog dela sezone Radnik iz Surdulice je počeo da diže formu, a nakon tri vezana meča sa bodovima, utisak je malo pokvario minimalan poraz u Čačaku u prošlom kolu.

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare čulo se ‘da surdulički fudbaleri i navijači bolji kraj godine nisu mogli da požele’.

– Uradili smo dobar posao u prethodnim kolima, da smo bili malo koncentrisaniji mogli smo i u Čačku ostati neporaženi, a do nas je bilo, nije ni do koga drugog, onda bismo na najlepši način čekali utakmicu sa Zvezdom – istakao je trener Kosanović, koji smatra da Radnik niti ima pravo, niti može da se nešto hrabri i mnogo priželjkuje kada je protivnik Crvena zvezda.

– Ono što možemo je da u granicama naše mogućnosti, na dostojanstven i fin način pružimo maksimalan otpor u ovom momentu i na taj način se oprostimo od ovog dela prvenstva i naših navijača. Treba sagledati realan odnos kvaliteta dva tima i pružiti maksimum srazmerno kvalitetu koji mi posedujemo – podvukao je Kosanović.

0
0

4 Komentara

  1. Auu banujte vise ovog bolesnika ovaj se sk**cio vise i samo sebi i svojij porodici a kamo li nama…krava uvek oteli tele..al Boze ti nedaj sta sve moze zena da rodi..evo citam i nerazumem sta je ovo covekoliki majmun…tele sa prstima koje moze kucati..ili neko bice sa raspalim mozgom od radijacije..neznam..ili ga tolko bole Bari i Tokio da je jednostavo izgoreo „po“ glave.. i sad ako mi obijavite komentar ide primaj..opet dokaz onog sto sam reko..e svasta.

    0
    0
    Odgovori
  2. Eeee, ‘moj’ kosane, jos jedna sklanjalica u najavi i TO u trenutku kada se OVI „GANI POBISE IZMEDJU SEBE (inace, kao sto je uvek i bila njima svojstvena odlika..) i SVE podseca k’o da su na „bliskom istoku’ u najmanju ruku…sledi..BOOOMMMM .!. XXAAXXAA .!. RASKOL I RASPAD !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter