1
Fudbal

MLAĐI OMLADINCI SIGURNI: Južna Koreja lak zalogaj za ‘oriliće’

Objavljeno: 13.12.16 u 17:56

Reprezentacija Srbije do 17 godina uspešno otvorila turnir u Izraelu, savladavši vršnjake iz Južne Koreje sa ubedljivih 3:0 (2:0).

Mlađa omladinska reprezentacija Srbije, koju čine dečaci rođeni 1999. godine, na najbolji mogući način je otvorila turnir u Izraelu i veoma sigurnom igrom potukla Koreance. 

Momci koje sa klupe predvodi Miloš Velebit su od samo starta meča rivalu stavili do znanja ko je ko i već u trećem minutu poveli golom Alekse Terzića. Prednost Srbije udvostručio je Luka Ilić, tri minuta pre odlaska na odmor a konačnih 3:0 postavio je Strahinja Jovanović u 57, minutu susreta.

Na ovom meču Srbija je nastupila u sastavu: [stextbox id=“hotsport_text_box“] A.Popović, Vlalukin, Bošnjak, L.Nikolić (od 60. S.Ilić), Veselinović (od 75. M.Ilić), Terzić, V.Nikolić (od 60. Đorđević), Kojić, Jovković (od 68.Veličković), L.Ilić (od 75. Rakić), Stanojev (od 60.S.Jovanović).[/stextbox]

Prvi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će se 2018. godine održati u Finskoj, ovu generaciju srpskih fudbalera očekuje u oktobru 2017. godine. Rivali našoj reprezentaciji na tom kvalifikacionom turniru, koji će trajati od 4. do 10. oktobra, biće domaćin turnira Republika Irska kao i Azerbejdžan i Kipar

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter