1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

(NE)OČEKIVAN IZBOR: Piksiju i Tadiću ‘Zlatne lopte’ FSS

Objavljeno: 13.12.16 u 20:36

Vezista Sautemptona Dušan Tadić i trener kineskog Gvanžu RF Dragan Stojković Piksi dobiće Zlatnu loptu Fudbalskog saveza Srbije za najbolje u 2016. godini, piše Sportski žurnal.

Kako se navodi, Komisija za dodelu nagrada nije imala dilemu kada je u pitanju izbor igrača, pošto je Tadić na šest utakmica zabeležio po pet golova i asistencija, a odlične partije pružao je i u Premijer ligi.

Što se tiče trenera, tu je bio zadatak nešto teži, ali je Stojković, prema proceni komisije, pobedio nekoliko kandidata.

Tadić i Stojković, kojima su ovo prve Zlatne lopte, potvrdili su Fudbalskom savezu Srbije dolazak na svečanost koja će biti održana posle 19. decembra.

0
0

1 Komentara

  1. Ma, Pixiju bih DODELIO ZLATNI GLOBUS, ALI, U ORIGINALNOJ VELICINI PLANETE-ZEMLJE, ZASLUZIO JE COVEK, ON JE TRECI MEDJU JEDNAKIMA (njih 8-9..) KOJI SU ‘UCESTVOVALI’ U DEVASTIRANJUUUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter