3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE DEMANTOVALE NATPISE: To nisu naši citati!

Objavljeno: 13.12.16 u 18:46

Nakon što su se u medijima pojavili natpisi sa citatima navijača Crvene zvezde, popularnih „Delija“, grupa građana „Delije Sever“ je odlučila da se javnosti obrati saopštenjem u kom je demantovala njihovo postojanje.

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Povodom natpisa u pojedinim novinama, gde se vade citati sa lažnih instagram i fejsbuk profila u ime naše grupe, želimo da skrenemo pažnju da, sem fejsbuk stranice „Fondacija Delije“ i „Butik Delije„, mi kao grupa nemamo nikakve veze sa ostalim grupama koje su napravljene na bilo kojoj društvenoj mreži.

Navijači Zvezde mogu slobodno sve one koji u naše ime otvaraju takve naloge da smatraju provokatorima i ljudima koji ne misle dobro ni klubu, ni grupi. Koliko je sve to zloupotrebljeno dovoljno govori pokazatelj da takve grupe na društvenim mrežama imaju po nekoliko desetina hiljada pratilaca.

Dužni smo da skrenemo pažnju tim ljudima da su prevareni, i da bilo šta što pročitaju na tim stranicama nema veze sa našom grupom.

Delije Sever“

 

 

0
0

3 Komentara

  1. ..koliko sam obavesten iz sredstava javnog informisanja, ni d’lije vise ne postoje, sada su panterri .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..koliko sam obavesten iz sredstava javnog informisanja, ni d’lije vise ne postoje, sada su panterri ..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter