5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOŠ JEDAN MALER ZA ZVEZDU: Pokvarili mu rođendan, posle Ruiza još jedan važan igrač ne igra u Surdulici

Objavljeno: 11.12.16 u 09:40

Holanđanin Mičel Donald doneo je pobedu Zvezdi protiv Radničkog iz Niša 2:1 i to na svoj 28. rođendan.

Dva razloga za zadovoljstvo imao je juče Mičel Donald. Holanđanin je postigao pobedonosni gol za Zvezdu protiv Radnickog na svoj 28. rođendan, koji je svakako ulepšao. Čestitali su mu saigrači sa kojima je nazdravio posle meča i u čast jesenje titule.

LOŠE VESTI ZA DELIJE: Zvezda bez jednog od najvažnijih igrača putuje za Surdulicu

Posle euforije stigla je loša vest, a to je da je sezona za vezistu završena i da mora da preskoči meč sa Radnikom u Surdulici, gde je debitovao za crveno-bele u avgustu 2015.godine. Kao i Ruiz i Donald ima četiri žuta kartona. Miodrag Grof Božović će baš imati glavobolje pred meč u sredu sa Radnikom, jer ostaje bez dva možda i ključna igrača. Šansu na jugu Srbije verovatno će dobiti mladi Uroš Račić, kao i Slavoljub Srnić.

SLIKA KOJA ĆE OBIĆI SVET: Sjajna koreografija Delija za proslavu jesenje titule (VIDEO) (FOTO)

0
0

5 Komentara

  1. Ti bolje da brines da li ce Gordan danas da vas pusti ili ne nego sto citas i sa velikom paznjom pratis Zvezdine vesti.

    0
    0
    Odgovori
    • Gordan je isteran iz Partizana tako da o puštanju nema ništa, može samo da proradi Inat pa da nas i pobedi na kraju. Ali nadam se da do toga neće doći.

      0
      0
      Odgovori
  2. Idi leci se bre jadni covece zao mi te…za 30 gosina posla ovakav nivo maloumnosti jos nisam video..a video sam i cuo svasta…ali ti si „vrhunac“ evolucije u svakom smislu….samo obrnutim redom unazad…pravi pecinski covek modernog doba.kapa dole.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter