8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEST KOJA ĆE ITEKAKO OBRADOVATI VEČITE: Grobari nakon ovoga mogu slobodno da slave

Objavljeno: 10.12.16 u 00:24

Beogradski crveno i crno-beli, kao uostalom i ostali klubovi iz Srbije, trebalo bi uskoro da budu oslobođeni plaćanja PDV-a.

Ukoliko se najava ostvari, pa naši timovi budu oslobođeni plaćanja PDV prilikom prodaje nekog fudbalera, to bi automatski značilo i više novca u kasi klubova. Tačnije, teret plaćanja ovog poreza pao bi na klubove koji kupuju fudbalere.

No, možda i najvažniji jeste član 13 nacrta ovog zakona, koji kaže „da će postupci kontrole utvrđivanja poreske obaveze za promet usluga ustupanja igrača na neodređeno vreme koji nisu okončani do dana početka primene novog zakona, okončati u skladu sa ovim zakonom“.

Prema tvrdnji „Blica„, Crvena zvezda duguje osam miliona za PDV, OFK Beograd sedam, Vojvodina 1,8, dok bi ovaj zakon najviše išao „na ruku“ Partizanu, pošto crno-beli imaju 17,8 miliona duga.

Nema sumnje, ovakve vesti su sportski klubovi u Srbiji dočekali raširenih ruku.

 

 

0
0

8 Komentara

  1. Sve su to nasi klubovi ! ! ! ni jedan nije Tudjmanov a ni jedan Vucicev to su drzavni klubovi. Lepo treba da se drzava dovede u red pa tako i klubovi nama pre svega treba Seselj na celu drzave, a ne neki Nikolic koji ne zna ni dve reci da sastavi…. Pa onda poceti od Vucica i njegovog brate, sve do mafijasa, dilera kriminalaca koji se nalaze na severu pa isto tako i na jugu i pretstavljaju se kao navijaci takvi navijaci nam ne trebaju !!! Onda lepo poceti od svake uprave PDV da se placa naravno a isto tako i kazne ne za klubove nego za te sve fukcionere koji su sedeli u foteljama i nisu platili porez, a taj porez neko mora da plati i to ce da plati narod ove drzave. Ili mogucnost B) da se klubovi privatizuju i u ugovorima privatizacije jasno da stoji da se klub ne gasi u slucaju to da se desi momentalno oduzimanje kluba vlasniku i naplacivanje stete nanete klubu, kako moze u Engleskoj to da je Man. s. iz druge lige dosao pa je sada jedan od najjacih klubova u EU. tako moze i ovde samo ne Miskovicu prodati nego nekom Rusu prodati to bi bio pun pogodak.

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan duguje drzavi za porez vise nego sva tri ostala kluba zajedno a grobari pozivaju istu tu drzavu da ugasi Zvezdu hahaha,obraz kao djon…

    0
    0
    Odgovori
  3. sta se sve radi … pise … objasnjava i na koji nacin predstavlja … ?! da se drzavni projekat-zvezda oslobodi DUGOVA. MANIPULACIJA ZA MANIPULACIJOM … i iz ovog ovde iznetog … i ovako predstavljenog da se navodno GROBARI raduju i obraduju … je MANIPULACIJA-PREVARA…i ovaj podatak ako se izanalizira govori nam kako i koliko se zvezda FINANSIRA … ako je PDV partizana toliki … a zvezdin toliki…(znamo da je u poslednje 4 godine zvezda bila oslobodjena poreza) to nam samo potvrdjuje : DA JE DRZAVA-VLAST DIREKTNI ili INDIREKTNO FINANSIRALA TRULU-PREZADUZENU zvezdu na po njima priznati DUG od 50 miliona ER-a (sigurno je bio veci, po reprogramu POREZA … UPR-u TO SAM BOG ZNA…). ovo nam samo govori da je TRULA-PREZADUZENA zvezda pored RTB-BORA, ZELJEZARE-SMEDEREVO,SRBIJEGASA… bila najveci GUBITAS u Srbiji … samo sa ogromnom razlikom: tamo u tim firmama … na racun PONIZENOG-OPLJAC naroda je izdrzavano da prezivi 100 000 porodica a u slucaju TRULE-PREZADUZENE zvezde zivi-uziva kao retko ko u svetu svega 100 porodica … dok je u isto vreme u Srbiji na prosjaka i bez ikakvog primanja 1000 000 a na ivici bede jos 500 000 a mozda i vise ljudi … PDV CRNO-CRVENO BELE NE TREBA OSLOBADJATI … NA PROTIV, TREBA IH OPOREZOVATI I PRIVATIZOVATI … JER SU OVAKVI … ZLO PO NAROD SRBIJE!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Zašto da ih obraduje?Ono što su dužni,morali bi da plate a ako se ukine PDV,to je za buduće transfere.Uostalom i naši klubovi kupuju igrače,tako da će morati da plaćaju tom prilikom,ako ne budu morali zbog prodaje.

    0
    0
    Odgovori
  5. Mafija, zato je zemlja u bulji, obaveze mora da se placaju i to je prosto, pravna drzava ne moze ovo da radi, a da, srbija nije pravna drzava

    0
    0
    Odgovori
  6. ALI, KK Partizanu, koji iskljucivo, najvise duga ima zbog poreza, tako da ne moramo gasiti kk, k’o neki i eskivirati zakonsku obavezu prema svojoj zemlji i baviti se DOKTORSKIM krim. radnjama..

    0
    0
    Odgovori
    • Taj franjevački KK,stvoren u Zagrebu,ima najveći dug isključivo zato jer jedini nije ništa plaćao kod prethodne političke garniture i to deceniju i više unazad.Lepo je bio istaknut zakonski rok,da svi klubovi koji duguju na osnovu toga,potpišu reprogramski dug i u ratama izmire svoje obaveze.Jedino to zlo od kluba nije htelo,misleći da će prethodna vlada biti večita i da će raditi,kao i do tada,šta i kako hoće,bez sankcija i posledica i to isključivo zahvaljujući odluci svog demagoga i prodavca magle,koji je sada u Limožu i preti da će tužiti voljeni klub,ako mu ne isplate dug.Umesto da se plate te obaveze prema državi,klub je ulagao u umetničke slike svog gurua i prebacivao lovu na tuđe račune,koji su ionako imali astronomske plate u klubu,kao i svi igrači jer su bili državno ljubimče.Zato sada čujemo,kmeeee,kmeee,jer toga više nema i gle,bezobrazna država traži svoje.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter