3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELI SPEKTAKL: Zvezdinih 25 godina od Tokija, proglašen najbolji igrač i gol godine (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 08.12.16 u 21:35

Na večerašnjoj svečanosti skupili su se mnogi zvezdaši iz sveta sporta, bivši i sadašnji igrači, ali i simpatizeri iz sveta umetnosti.

Crvena zvezda je večeras obeležila veliki jubilej, jer je na današnji dan pre 25 godina postala svetski šampion pobedom nad Kolo Kolom u Tokiju. Tih 3:0 večno će se pamtiti, što je pokazalo i večerašnje druženje u hotelu ‘Kraun plaza’.

Okupio se crveno-beli krem i na tom događaju nagrađeni su laureati koji su se istakli u godini za nama.

Fudbaleri Crvene zvezde izabrali su da je najbolji među njima bio Aleksandar Katai, koji se preko video linka zahvalio svima na ovom priznanju.

Za najlepši gol u 2016. godini proglašen je pogodak Predraga Sikimića protiv Partizana u ‘večitom’ derbiju, dok su nagrade još dobili Lazar Romanić, omladinac Zvezde, Milan Savić, član selekcije 2000. godišta, Edin Ajdinović (2001), Filip Vasiljević (2002) i Mateja Bacanin (2003).

Evo i fotogalerije iz ‘Kraun plaze’, bilo je dosta sjaja i glamura među gostima:

0
0

3 Komentara

  1. Od svih igraca zasluznih za taj ‘uspeh’ crvenog simbola ex. YU, ‘SAMO“ JE TVORZIC PRISUTAN i UVELICAO JE ‘PROSLAVU’ ili ON TADA NIJE BIO.. ‘NAJBOLJI’ IGRAC i ..ucesnik.k.k. .!. XXAAXXAA .!. ALI, ‘namestice’ on i TO, kao i inace sto vec odlicno radi-PREKRAJA ISTORIJU DUGGGAAAA S’ MRAK.K.K.aneeee .!. XXAAXXAA.!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter