2
Domaći fudbal

BRAZILAC POTVRDIO ODLAZAK: Partizan od proleća mnogo bezopasniji (FOTO)

Objavljeno: 08.12.16 u 16:00

Leonardo se preko Instagrama oprostio od navijača Partizana.

Kako smo juče najavili, Leonardova magija se od zime neće gledati u Humskoj. U oproštajnoj poruci se Brazilac zahvalio navijačima i obećao da će dati sve od sebe na poslednja dva meča jesenjeg dela šampionata, što se može protumačiti na samo jedan način – onaj najgori po „grobare“.

– Pamtiću ovaj dan kao da sam se ponovo vratio fudbalu. I hvala Bogu što sam doneo najbolju odluku u životu. Jako sam ponosan što sam došao u klub sa tako lepom istorijom. Partizan će zauvek ostati deo mog života, biće u mom srcu i voleću ga. Hvala svima na podršci koju ste mi pružali. Posebno navijačima kojima dugujem svo poštovanje na svetu. Zato ću dati sve od sebe u poslednja dva meča. Ponosan sam što pripadam crno-beloj familiji, napisao je popularni Leo

VEĆ ’OTIMAJU’ NAJBOLJEG IGRAČA PATIZANA: Napadač meta starog evropskog velikana

Napadač je odličnim partijama u prvom delu prvenstva upao u oči mnogim velikanima Evrope, a karijeru će najverovatnije nastaviti u Francuskoj.

0
0

2 Komentara

  1. A ko je napisao da odlazi iz PFC? Decko, kao i ostali ide na zimski odmor…. jadno je postalo novinarstvo u Srbiji, bas jadno. Nekad je bilo svakodnevno barem po neki intervju da se procita, i sa tog intervjua pogleda fotografija…. ima u Srbiji dosta klubova, mnogo klubova, raznih sportova… danas novinari skidaju gluposti sa facebook, instagrama, twitera i to je to. A ni jedan nema hrabrosti da napravi pravi intervju za terzicem( kradja u ofk, privodjenje zbog pistolja, interpol…….), sa karadzicem, dzajicem, cokijem, danilovicem…. mnogo, mnogo stvari i desavanja su skrivena od javnosti…. glavno da se twiter i instagram prate

    0
    0
    Odgovori
    • Jel umes ti da citas?Ako si glup,nisi slep,valjda…da li pise da mu je danas poseban dan,kao da se ponovo vratio fudbalu i da je doneo najbolju odluku u zivotu?To bi znacilo da je potpisao ugovor sa nekim boljim i bogatijim klubom.Da li pise da je doso u klub sa lepom istorijom?To je klasicno slihtanje novom klubu.Zasto bi se zahvaljivao navijacima partizana bas danas i lepo napomenuo da ce odigrati i dati sve od sebe u poslednja dva meca.Ako ostaje,napisao bi bar poslednja dva pre odmora ili u polusezoni.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter