6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ OTVORENO: Razmazili smo navijače

Objavljeno: 07.12.16 u 09:02

Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu na tabeli Superlige sa šest bodova viška u odnosu na pratioce, ali je broj navijača na tribinama u rapidnom padu.

Toga je svestan i generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić, koji je o tome pričao u opširnom intervjuu u Novostima:

–  Sada smo u raskoraku mogućnosti i želja. Razmazili smo navijače koji su zaboravili da smo bili na korak do bankrota, a sada su nezadovoljni što nismo u Ligi šampiona i što smo samo šest bodova ispred Partizana. Poseta na našem stadionu nas izuzetno brine i zahteva posebnu analizu. Možemo da im ponudimo bolji komfor na stadionu i igranje u Evropi.

Navijači će ponovo na jesen tražiti neku od grupa evrokupova, ali…

Kad Zvezda svede svoj dug na nulu i ne bude opterećena teretom iz prošlosti a kad budemo od prihoda mogli sve da investiramo u tim onda će Evropa biti prioritet. I realnost. Ovako, mi smo od 25 miliona evra prihoda uglavnom utrošili na vraćanje dugova i obaveza prema državi, a minimalno u tim. I pritom platili pet miliona evra poreza državi. Da smo mogli svih šest miliona evra od Grujića da uložimo za četiri nova igrača onda bismo mogli da pričamo o Evropi, rekao je Terzić.

Iskoristio je priliku da pojasni situaciju oko Pabla Moučea:

– Pogreši i Ferguson oko Pogbe, pa ga Mančester posle plati preko 100 miliona. Greške se dešavaju, a mi smo tu da ih smanjimo na najmanju meru. A, smanjili smo. Niko Zvezdi nije dao pare sa strane, ne trošimo od poreskih obveznika već smo ih sami zaradili. Mouče je igrač sa najboljim „si-vijem“ koji je došao, u maju osvojio titulu, ali se nije adaptirao. Zašto, enigma je za sve nas. On je došao sa korektnim predlogom da raskinemo ugovor u decembru, jer želi da ode u drugi klub i igra. I ne ucenjuje Zvezdu, ne traži novac, otići će zbog svoje karijere, istakao je Terzić.

0
0

6 Komentara

  1. Evo ja cu ti reci zasto nema navijaca,navijaca pravih nema vecim delom zbog severa,peva se ista pesma celo poluvreme,pirotehnike koliko hoces koja se kasnije od nasih placenih karata plati savezu,uefa mafija konstantno a ovi konstantno ubise klub sa kaznama,neznam cemu i kome se inate kada su mejaki,prljabe stolice nema gde da se sednw,losa igra,i kriminal u klubu i u upravi,a bo sada gospodo izvucite sta vam najvise odgovara ali nas pravih nece biti i ubudice dok prvo ne amirite ovu rulju sa severa pa sve dalje

    0
    0
    Odgovori
  2. e moj zvezdane, ponudi gledaocima nove, ciste stolice, cist wc i pokrij sve tribine i bice ljudi. napravite bogat program za navijace, nesto novo….narod je razmazen, nikad mu dosta i ako hoces lovu onda napravi nesto a za uspeh nema navijaca zbog nekih brzih, laznih obecanja a narod se nasitio citat i slusat tih vasih prica i ko ce da gleda to gladiatorsko lomljenje nogu na sredini terena? promene, promene…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter