5
Evropske lige

PEP GVARDIOLA: Novinar laže!

Objavljeno: 06.12.16 u 14:37

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola negirao je da je kontaktirao fudbalera Arsenala Aleksisa Sančesa povodom transfera, ali je ocenio da čileanski napadač može da se uklopi u svaki tim.

Sančes je ove sezone u 14 utakmica za Arsenal postigao 11 golova i uz Dijega Kostu iz Čelsija, prvi je strelac Premijer lige.

Britanski mediji preneli su da je Mančester siti konktaktirao Sančesa, ali je Gvardila to negirao.

– To je apsolutno netačno. Novinar je lažov. On je lažov, rekao je Gvardiola.

Gvardiola je saradjivao sa Sančesom u Barseloni.

– Aleksis Sančes bi se uklopio u svaki tim, dodao je španski trener.

Mediji su naveli i da je Siti zainteresovan za napadača Seltika Musu Dembelea, koji je krajem septembra postigao dva gola u utakmici drugog kola Lige šampiona protiv engleskog kluba (3:3).

– Ako ste čitali novine u poslednjih šest meseci, otkako sam trener Mančester sitija, mogli ste da vidite da sam možda imao konktakt sa 126 igrača, s namerom da ih kupim. Dembele je jedan od njih. Svake nedelje imam kontakte za narednu sezonu povodom kupovine igrača. Aleksis je poslednji u tom nizu, dodao je 45-godišnji trener.

Napadač mlade fudbalske reprezentacije Francuske Dembele je ovog leta iz Fulama prešao u Seltik i postigao je sedam golova u 13 utakmica.

0
0

5 Komentara

  1. U potpunosti podrzavam Pepa. Na leto su engleski novinari maltene svakog igraca dovodili u vezu sa Sitijem. Stvarno nema smisla, olos!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter