0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NA IZNENAĐENJE MNOGIH: ‘Bambi’ Tošić se seli u toplije krajeve?

Objavljeno: 04.12.16 u 09:33

Redovan je učesnik Lige šampiona sa moskovskim CSKA, ali bi posle šest i po godina moglo da dođe do rastanka i selidbe iz Rusije.

Od 2010. godine Zoran Tošić je standardan član Moskovljana i od tada do danas redovno je skupljao iskustvo u Ligi šampiona i Ligi Evrope, a u tom periodu i bio standardan reprezentativac u selekciji Srbije.

Međutim, izgleda da je došlo vreme za promenu sredine, bar prema pisanjima ruskih medija.

Bivši fudbaler Partizana i Mančester junajteda je dobio ponudu turskog Trabzona i čelnici tog kluba stižu na pregovore oko realizacije ovog transfera.

‘Bambiju’ je u CSKA ostao još ugovog na godinu dana, a kako se prenosi, teško će doći do produžetka jer finansijski problemi čine glavni problem ispred potencijalnog dogovora.

Deluje da bi u svojim poznijim fudbalskim godinama mogao da se preseli u toplije krajeve, što mu možda i ne bi škodilo, iako je i dalje u prvim planovima Leonida Sluckog u Moskvi…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter