2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ MENJA SASTAV: ‘Zmajeve’ ruši proverena opcija u napadu i novi kapiten

Objavljeno: 04.12.16 u 09:55

Prinudne rotacije su neophodne u timu Crvene zvezde zbog povreda nekolicine igraca, a poslednji peh je imao napadac Petar Orlandić.

Stasiti napadač nije spreman za čitav meč, pa se očekuje da mesto u napadu sa Voždovcem danas od 13.00 časova na terenu’zmajeva’ zauzme Predrag Sikimić.

Iskusni golgeter je u redove crveno-belih došao iz Voždovca i prošle sezone je doneo tri boda šampionu protiv bivšeg kluba pogotkom na stadionu Obilica. I danas ima slican zadatak…

U stroju je Mihailo Ristić, a ako počne meč nosiće i kapitensku traku posto je u ovoj ulozi kao zamenik Aleksandra Lukovića. Kada ovaj dvojac nije na terenu traka pripada Marku Petkoviću.

0
0

2 Komentara

  1. …koji „sastav“, ma sigurno SUDIJA, mada ih je i ONAJJJ protiv FK Mladost SPASAO, da im nije DAO IGRACA FORE, SADA BI VEC „GOREO NA LOMACI“ ISPRED MRAKanee „moj“ grofffe..grofff=GRUNFFFF, a KO je BROJ 1 u ovoj smehotresss „fudbalskoj prici“ tj. premi’er Ljigii ..??!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. samo nek menja i mesa.. zato i nema igre. nije izveo jos ni jednom isti sastav na teren. to ne radi ni barca ni bayern..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter