0
Evropske lige

SPORT NA TV: Danas posle ručka ne radite ništa, igra se El Klasiko

Objavljeno: 03.12.16 u 08:52

Naravno, i ovaj vikend će kao i prethodni proći u sportskim dogodovštinama, ali jedna utakmica će zaokupiti pažnju cele planete.

Nema sumnje da će danas svi biti ispred malih ekerana i gledati samo jedan meč. Reč je o velikom El Klasiku u kome će Barselona na svom Kamp Nou dočekati ljutog rivala Real Madrid. Mogla bi ovo da bude možda i odlučujuća utakmica u prvenstvu, pošto ‘kraljevski’ klub ima već lepu prednost nad Kataloncima, a kada bi još slavio danas, prvenstvo bi možda bilo rešeno. Prenos velikog derbija je na Sport klubu jedan.

Na istom kanalu čekaju nas još tri veoma zanimljive utakmice. Prvo, kao zagrevanje za El Klasiko, igraju treći i prvi tim Premijer lige Mančester siti i Čelsi, a posle španskog derbija Vest Hem i Arsenal. Kao šlag na tortu dolazi duel Atletiko Madrida i Espanjola.

Kada je reč o Bundesligi danas nas čekaju još dve dobre utakmice na Eurosportu, prvo duel dva učesnika Lige šampiona Borusije Dortmund i Borusije Menhengladbah, a potom lider prvenstva Lajpcig dočekuje bogati Šalke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter