5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EPILOG JEZIVOG STARTA: Plavšić ljut zbog izjave trenera Mladosti, Raša se izvinjava…

Objavljeno: 03.12.16 u 10:15

Meč Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana obeležio je bod koji su osvojili gosti, ali i preoštar start Radomira Milosavljevića kojim je povredio Srđana Plavšića.

Dva dana posle meča se priča o tom detalju koji će krilnog napdača Crvene zvezde od terena odvojiti najverovatnije do kraja jesenjeg dela prvenstva. Povređenog Srđana Plavšića su više posle meča zabolele reči trenera Mladosti Neška Milovanovića, nego sam start neopreznog Radomira Milosavljevića. Trener Lučanaca je posle utakmice izjavio da se njegov igrač okliznuo i da nije želeo da povredi protivničkog igrača.

– Više me boli njegova izjava nego noga. Sramota je da tako nešto kaže – rekao je za Mondo, Srđan Plavšić.

PLAVŠIĆ IMAO SREĆE: Dobro sam i uskoro se vraćam

Ipak, Radomir Milosavljević je od uprave zatražio broj Srđana Plavšića i pozvao ga je.

– Rekao mi je da nije bilo namere da me povredi i da mu je mnogo žao. Znači mi, naravno, to što se javio. Ljudski je da se izvini.

JEZIVE SCENE NA MARAKANI: Divljački start Milosavljevića i horor povreda Srđana Plavšića (VIDEO)

0
0

5 Komentara

  1. Šta treba da radi ,dečko ovo je običan start koji ti da igra s normalne utakmice a ne slanjalice osetio bi već odavno.Toliko je teška povreda da se posle 1 sata vraćaš treninzima.Da sam na tvom mestu bilo bi me stid koliko si se derao posle starta .Najbolje da ideš na balet.

    0
    0
    Odgovori
      • Samo dan ranije komentator Arene je objašnjavao kako Leonardo treba da se navikne na brutalnu igru koju mu je Lalatović nametnuo. Kada je ciganče u pitanju to je nešto drugo. A Mali se derao kao da ga koju, pa danas na trening.

        0
        0
        Odgovori
  2. ..dokle bre vise, ovo tursko naricanje ide, pravi se serijal sa saopstenjima od malo jaceg nehoticnog starta na loptu i sta sad, da ti svi klece i izvinjavaju se ZBOG LAKSE POVREDE ILI ZBOG NERESENOG REZULTATA, kako vas nije vise sramota..??!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter