0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ILIJA STOLICA: Istorijska utakmica, zašto onda ne bi pala Crvena zvezda

Objavljeno: 02.12.16 u 15:54

Voždovac se vratio iz Čačka sa tri boda i pred meč sa Crvenom zvezdom vlada odlična atmosfera. Istorija se piše na ‘krovu’ i vreme je za još jedan gradski derbi sa dobro poznatim rivalom. Sa Topčidera na Dušanovac dolaze crveno beli.

– Trudićemo se da meč opravda epitet gradskog derbija. Imamo zadovoljstvo da ugostimo šampiona na našem stadionu, a to do sada nije bio slučaj. Biće ovo istorijska utakmica za naš klub. Svi preduslovi predstoje za jednu vrhunsku fudbalsku predstavu – započeo je Ilija Stolica, šef stručnog štaba Voždovca.

– Mi se nalazimo u dobroj formi i u dobrom raspoloženju. Rezultati nam donose povećano samopouzdanje i orni dočekujemo utakmicu sa Crvenom zvezdom – istakao je Stolica.

– Pričamo samo o našoj ekipi, preferiramo stil igre koji nije na kontranapad, međutim kada imate ispred sebe protivnika koji ima određeni kvalitet, on vas dovede u poziciju da branite, ali mi ćemo izaći sa našom idejom da se nadigravamo, i imamo samopouzdanje. Na samoj utakmici ćemo znati da se prilagodima svim situacijama koje će doneti igra – nastavio je Stolica.

– Interesantna utakmica, zbog činjenice da će biti dosta navijača. Govorim u ime svoje ekipe, jer smo puni samopouzdanja i nadam se da ćemo svim ljubiteljima fudbala pružiti jednu lepu fudbalsku predstavu. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem što veći broj naših navijača da nas podrže, jer će nam dosta značiti njihova podrška – dodao je Miloš Pavlović, kapiten Voždovca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter