1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRAVO IZ SVLAČIONICE: Crno-beli svi kao jedan, Leonardo je imao emotivnu poruku (FOTO)

Objavljeno: 01.12.16 u 15:55

Igrači Partizana poslali su fenomenalnu poruku sa jučerašnjeg meča u Novom Sadu.

Za razliku od dela navijača koji su se obrukali skandiranjem i pevanjem za vremene minuta ćutanja poginulim fudbalerima iz Brazila, crno-beli igrači su se prikazali u najboljem mogućem svetlu.

ZA SVAKO POŠTOVANJE: Gest kojim je Partizan pokazao da je veliki i van terena (VIDEO)

Naime, nakon utakmice protiv Vojvodine Partizanov Brazilac Leonardo da Silva Souza je objavio sliku svih 19 igrača (18 plus Dušan Vlahović) iz svlačionice, a Leo je nosio posebnu majicu i uz sliku objavio i emotivnu poruku.

– Vi jednostavno niste samo šampioni Amerike, vi ste svetski prvaci i to će se zauvek pamtiti. Ceo svet je uz vas, otišli ste u večnost i svi su uz familije nastradalih. I sam Bog zna da ćete biti veliki heroji – napisao je Leonardo.

 

A photo posted by Leonardo Souza (@leozim42) on

0
0

1 Komentara

  1. ja nepamtim da je Tim ovoliko pogadjao stative precke promasivao sanse Kao I’ve sezone.djurdjic bozinov nemogu da nam pomognu na leto..da nine dosao djurdjevic bio bi uzas.naravno I Leonardo daje pun doorinos.Ali sve je to malo I to moze nekako da orodje u srbiji Ali evropa e tu nema zezanja.zato klub Mora da se resi ovih dvoje troje.I da dovede efikasne naoadace.znam da nikolic to dobro planira I da je resen da ovoga puts nesto naoravi u evropi.zato I klub treba da my obezbedi uslove.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter