0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PETRIĆ: Kontrolisali smo utakmicu, serija pobeda bi nam mnogo značila (FOTO)

Objavljeno: 30.11.16 u 16:33

Trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić rekao je danas da je zadovoljan pobedom protiv Novog Pazara bez primljenog gola i dodao i da bi ekipi mnogo značilo da veže dve pobede u prvenstvu, kako bi se izvukla iz donjeg dela tabele.

– Očekivao sam da će biti padova u igri, tu pre svega mislim na spore lopte i ne toliko trčanja u nekim trenucima, ali ipak mislim da smo svih 90 minuta kontrolisali utakmicu. Ono što mi je posebno važno je to što smo pobedili bez primljenog gola. Verujem da je to veliki podstrek za moje defanzivce i nadam se da će tako igrati u narednim utakmicama. Sa druge strane, siguran sam da ćemo u napadu biti dobri, odnosno da ćemo do kraja jesenjeg dela prvenstva stvarati šanse pred protivničkim golom – rekao je Petrić novinarima posle utakmice.

Čukarički je danas na svom terenu pobedio Novi Pazar sa 2:0, u utakmici 18. kola Super lige Srbije. „Brdjani“ su u prošlom kolu odigrali 1:1 u Surdulici, a Petrić je rekao da bi za ekipu bilo mnogo važno da veže dve pobede.

– Isto je bilo i pred utakmicu u Surdulici, gde smo imali prednost i mislim da je trebalo da osvojimo tri boda. Tako se sad okrećemo Bačkoj i moramo da nastavimo sa dobrim igrama i rezultatima. Mnogo bi nam značilo da vežemo dve pobede. Najvažnije je da se do naredne utakmice moji igrači odmore i dobro pripreme – naveo je Petrić.

Čukarički je 12. na tabeli sa 20 bodova, a Novi Pazar zauzima 14. mesto sa 12 bodova. Trener Novog Pazara Izet Ljajić rekao je da je uveren da će se ekipa izvući iz nezgodne situacije.

– Došli smo u Beograd da igramo protiv jako dobrog i organizovanog tima, sa jako dobrim individualcima. Poznajemo se dugo, znali smo da očekujemo, znamo kakve igrače imaju. Prvo poluvreme nemam šta da zamerim mojim igračima, bilo smo jako dobri u polju, parirali Čukaričkom koji jeste imao posed, ali smo se dobro branili. U drugom delu, na našu nesreću primili smo rano gol, a onda je usledio crveni karton, drugi gol i utakmica je bila rešena – naveo je on.

– Siguran sam da će se Novi Pazar izvući, da će obaviti dobre pripreme i da će dovesti adekvatna pojačanja. Nismo samo u krizi igre nego i u krizi rezultata, ali verujem da ćemo sve izvući – dodao je Ljajić.

On je rekao i da je zadovoljan povratkom Mirsada Brunčevića.

– Ako nešto može da bude dobro u ovom porazu to je što sam pružio šansu Mirsadu Brunčeviću, koji se vratio posle dužeg perioda. On je kvalitetan igrač koji će nam mnogo značiti – rekao je Ljajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter