6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORUKA IZ PARIZA: Kanga stiže u petak

Objavljeno: 29.11.16 u 11:22

Vezista razgovarao sa trenerom Božovićem i najavio povratak.

Od meča sa Čukaričkim pre više od mesec dana Gelor Kanga nije u Beogradu.

Dobio je dozvolu da se leči u Parizu, ali je oporavak potrajao više od planiranog i nedavno se trener Božović našalio na račun reprezentativca Gabona:

– Kanga će doći kada bude dobio platu…

Prema igračima postoje dugovanja koja treba da se izmire do 5. decembra, a iz Pariza je stigla dobra vest da se vezista vraća u petak u Beograd, što je poručio u razgovoru sa šefom stručnog štaba.

Ostaje da se proveri fizička spremnost Kange i ako sve bude prema najavama treba očekivati da ponovo bude dirigent na sredini terena u finišu prvog dela sezone u kojem Crvena zvezda želi da nastavi sa pobedama.

0
0

6 Komentara

  1. “ cigani „, delije, panteri, panceri … ili kako se vec zovete …?! treba li bolji komentar od ovog teksta iz RUPE i svih do sada napisanih komentara o ISTINI ko je TRULA-PREZADUZENA zvezda … kako BANKOMAT radi … i koliko sve to kosta PONIZENI-OPLJACKANI narod Srbije … sreca da ce tek za 7 meseci poceti SEZONA KUPANJA … da se do tle okupi preplaceni-skpi tim stranaca legije … da se proveri koliko ce se kupati … a sad neka pocne pljuvanje u vis bez kisobrana … zna se od koga … i ko tu foru prosu svojim simpatizerima-navijacima … da je u pljuvanju jedini spas za zvezdu.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..a KO je platio „lecenje“ kOnga u Parizu, s’ obzirom da on ne igra za PSZ, nego za raspali i devastirani fk, a SVI odlicno znamo da je u FR. PRESKUPO lecenje ako nisi na njihovom „socijalnom“ spisku .!. XXAAXXAA .!. ZAVICE VAS kOng-KING U CRNOOOOO-BEZ BELOGGGGG .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter