1
Domaći fudbal

TRESAO JE MREŽU PARTIZANA, A SADA HVALI POTEZ CRNO-BELIH: Doveli su ‘stenu’! (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.16 u 12:15

Filip Kasalica je postao ljubimac Delija onomad kada je u ‘večitom derbiju’ provukao loptu kroz noge Vladimira Stojkovića za pobedu od 2:0.

Sada četiri godine kasnije crnogorski napadač hvali potez Partizana da u svoje redove dovede Leandra Tavambu. Evo šta je Filip Kasalica rekao o Kameruncu.

– Igrali smo protiv Kajrata tri-četiri puta ove sezone i koliko se sećam, Tavamba je igrao samo na jednom meču. Reč je o snažnom fudbaleru i čini mi se da nisam igrao protiv jačeg igrača. Karakteriše ga igra glavom, jak je kao stena i klasičan je sidraš – rekao je Kasalica za Alo.

GROBARI ĆE BITI ODUŠEVLJENI: Stiže ogromno pojačanje? (VIDEO) (FOTO)

Crnogorac je istakao da je najveći problem za Tavambu bio taj što je u startnoj postavi ispred sebe imao Gohua, napadača kog je najbolje upoznala Marakana.

– Bio je u senci Žerara Gohua, koji je prvi špic i najbolji fudbaler lige, tako da nije ni imao mnogo prilika da se pokaže. Igrao je na kašičicu, po deset-petnaest minuta. To ne znači da je loš fudbaler, nego da je imao jaku konkurenciju – zaključio je Kasalica.

TAVAMBA PREDSTAVLJEN U HUMSKOJ: Jedan, dva, tri – kreni! (VIDEO)

(Izvor: YouTube/DELIJENAVIJANJE1989)

0
0

1 Komentara

  1. Opet si promenio nadimak Gdk (gova..e sa daske) idi lepo zamlato u svoje dvorište i dočekaj Talandaru sa zastavicama duginih boja i kupi mu pantalone. Zanzulo još nisi uzeo uput i otišao u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter