0
Evropske lige

PONAVLJA SE SLUČAJ ‘FIGO’ I ‘SVINJSKA GLAVA’: Barselona uzima veliku zvezdu Realu? (FOTO)

Objavljeno: 26.11.16 u 12:28

Ukoliko dođe do potvrde ovog transfera, odjek u fudbalskoj Evropi bio bi ogromnih razmera.

Kada je Luiš Figo prešao iz Barselone u Real Madrid ključalo je kao u vulkanu na Pirinejskom poluostrvu. Svi se dobro sećamo bačene svinjske glave na Portugalca tokom ‘El klasika’, na upaljače i flaše niko nije ni obraćao pažnju. Sada Barsa preti da se osveti i to uzimanjem deteta Reala – Iska Alarkona.

Naime, Isku ugovor ističe za godinu i po dana, ali su pregovori oko produžetka i potpisivanja uveliko u toku. Međutim, došlo je do zastoja, iz ‘kraljevskog kluba’ ne žele da plate 10.000.000 evra koliko traže Iskovi menadžeri, pa se odmah javila informacija oko prelaska u Kataloniju.

Isko

Kako piše ‘Mundo Deportivo’, u Barsi Iska vide kao idealnog naslednika Andresa Inijeste, koji bi baš za godinu i po trebalo da završi karijeru. Ukoliko bi i došlo do toga, potpuno neverovatno bi zvučalo da bi transfer bio potpuno besplatan.

‘ULJEZ’ NA TERENU: U jeku slavlja u Humskoj, Partizan je ostao siromašniji za jednu loptu (VIDEO)

Stoga, Real već ima ‘plan B’, a to je da talentovanog vezistu uvali u neki od inostranih klubova. Španski medij spominje Mančester junajted, ali ne treba zaboraviti ni interesovanje Juventusa koje traje već nekoliko meseci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter