0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

AUGENTALER POTVRDIO: Švajnštajger ide kod Veljka Paunovića

Objavljeno: 26.11.16 u 11:32

Nekadašnji reprezentativac Nemačke i bivši kapiten Bajerna Klaus Augentaler izjavio je da će njegov zemljak Bastijan Švajnštajger sigurno nastaviti karijeru u Čikago Fajeru.

Britanski mediji preneli su da se fudbaler Mančester Junajteda sastao sa trenerom MLS ligaša Veljkom Paunovićem i dogovorio trogodišnji ugovor vredan 16,5 miliona dolara.

– Čuo sam i mislim da će preći u SAD, iako ima ponude velikih evropskih timova i iz Turske. Zbog MLS lige Bastijan je odbacio sve druge opcije – rekao je Augentaler za ‘Omnisport’, poznat i po čuvenom autogolu kojim je Crvena zvezda prošla u finale Kupa šampiona 1991. godine, kada je kasnije osvojila najvredniji klupski trofej.

Švajnštajger je ove sezone u nemilosti menadžera Junajteda Žozea Murinja, još nije odigrao nijedan meč u Premijer ligi, pa je odlazak u januaru logičan potez.

Fudbaleri Čikaga iza sebe imaju lošu sezonu jer su zauzeli 20. mesto u MLS ligi, ali u novoj imaju znatno više ambicije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter