2
Auto Moto

SPORT NA TV: Napredak gostuje u Humskoj, veče u znaku Evrolige

Objavljeno: 25.11.16 u 08:45

Ne preterano atraktivan sadržaj, ali dovoljno zanimljiv za ljubitelje sporta.

Prepodne i popodne rezervisani su za najbrži putujući cirkus na planeti. Ljubitelji brzine moći će već u 10 sati da gledaju prvi trening u Abu Dabiju, a dva sata kasnije počinje i drugi trening.

Ono što nas u Srbiji verovatno mnogo više zanima jeste okršaj Partizana i kruševačkog Napretka, koji počinje u 17 časova i biće emitovan u direktnom prenosu na Arena sportu. Crno-beli žele da nastave u sjajnom ritmu kako bi sačuvali korak za Zvezdom.

Veče je predviđeno za ljubitelje ‘igre pod obručima’. U direktnim prenosima na Sport Klubu, od 18 časova imaćete prilike da uživate u okršajima CSKA Moskve i Baskonije, odnosno Galatasaraja i Barselone. Nešto kasnije počinje i duel Panate i Darušafake.

0
0

2 Komentara

  1. Znam da nije preterano „ATRAKTIVAN SADRZAJ“ u odnosu na sinocnu RAZBIJACINU i TEROR TURAKA NAD POTURICAMA OD -21, ALI, VEC NEKAKO CEMO SE ZADOVOLJITI I SA FKP-Napredak.k.k. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter