6
Domaći fudbal

FOTO: Youtube printscreen

NA PRAGU HUMSKE: Hoće li Partizan angažovati strelca jednog od najlepših golova u istoriji fudbala? (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.16 u 09:20

Leandre Tavamba već dugo je na ‘radaru’ sportskog direktora Partizana, Ivice Ilieva, koji ne odbacuje mogućnost da dovedu 26-godišnjeg napadača.

Prema informacijama do kojih su stigle Novosti, Kamerunac bi već u petak mogao da se pojavi u Humskoj na pregovorima, pošto mu ugovor sa kazahstanskim Kairatom ističe na kraju godine.

– Moj princip je da ne komentarišem potencijalna pojačanja sve dok se posao ne završi. Tavamba je igrač kojeg Partizan prati od prošle zime, ali bi je pitanje u njegovom slučaju da li mogu da se izjednače naše želje i mogućnosti, rekao je Iliev za Novosti.

Osim što bi Partizan njegovim angažovanjem dobio ozbiljno pojačanje u napadačkom segmentu igre, otvorila bi se i mogućnost da se Valeri Božinov i Nikola Đurđić prodaju u zimskom prelaznom roku, te da se od njihov transfera zaradila i određena količina novca, neophodna za normalno funkcionisanje kluba.

Pogledajte golčinu koju je Tavamba dao u dresu Kairata:

0
0

6 Komentara

  1. balazic. I gogua odlaze. fale dva stooera to he prioritet za drugo otom potom mada onaj aru
    ma bi bio ideal an.a d.b.pogotivo.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..na „PRAGU“ Humske je Donald Micel (Mamic je odustao..), a da li ce PRECI „prag“ ubrzo cemo videti, dok ZA „ostale“ s’Pecurkane ima mesta „SAMO“ ISPRED PRAGA Humske, Marko Kraljevic je SIROKOG I VELIKOG SRCA, „UDELICE“ im PO KOJU BANK.K.K.UUUU lepo se „ZAHVALITI“ i OTERRRATIIII .. .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter