0
Domaći fudbal

‘ZMAJEVI’ GOSTUJU U SUBOTICI: Očekujemo drugačiju utakmicu od one koja je bila u Kupu

Objavljeno: 17.11.16 u 17:43

Zmajevi u narednom kolu gostuju Spartaku u Subotici. Ove jeseni je treći susret ove dve ekipe, a pred velikim brojem novinara na konferenciji za medije, svoja očekivanja su izneli šef stručnog štaba Ilija Stolica i kapiten Miloš Pavlović.

U Voždovcu ističu da su pauzu iskoristili kako bi unapredili svoju igru pod komandom novog šefa stručnog štaba Ilije Stolice.

Pauza nam je dobro došla i dobro smo radili u periodu koji je iza nas. Verujem da ćemo pokazati na terenu koliko smo napredovali. Uradili smo analizu i dobro poznajemo rivala, ali verujem i da su oni nas dobro skenirali. Kup jeste drugo takmičenje, ali nam nedostaje i veći bodovni saldo. Spremni smo da se nadigravamo u subotu i spremno ulazimo u meč. Kada je kadrovska slika u pitanju, raduje da su svi na okupu, a ekipi su se priključili i reprezentativci Filipović i Blagojević, istakao je šef stručnog štaba, Ilija Stolica.

Očekuje se potpuno drugačija utakmica od one u Kupu Srbije.

– Pauzu smo dobro iskoristili da se što bolje pripremimo i upoznamo sa radom novog šefa. Kada je Spartak u pitanju, nema nepoznanica, ali očekujemo drugačiju utakmicu od one koja je bila u Kupu, rekao je kapiten ‘zmajeva’, Miloš Pavlović.

Meč Spartak – Voždovac igra se u subotu od 13:30 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter