3
Domaći fudbal

PARTIZANOVI ‘UNIVERZALCI’: Da se ne bave fudbalom, ne bi se brinuli za egzistenciju (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.16 u 14:05

Pokazali su da mogu da se snađu i u potpuno drugoj branši.

Pauzu u prvenstvu Srbije fudbaleri Partizana iskoristili su da odigraju prijateljsku utakmicu u Prijepolju, ali i da se pokažu pred okom kamere u sasvim novoj ulozi.

ODOH, AL SE VRAĆAM: Partizan našao ‘novog’ trenera – istog!

Valeri Božinov, Marko Jevtović i Miroslav Vulićević okušali su se kao manekeni i slikali se, što će se svakako najviše dopasti lepšem polu.

Ima itekako puno dama među navijačima Partizana, pa nema sumnje da će i njih ih zanimati ovaj video.

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)

0
0

3 Komentara

  1. …eno oni s’ SMRDIkane na celu s’Grujicom vec su napravili REDDD, sve se utrkuju ko ce preee da klekne pred „Univerzalcimaaa“ .!. XXAAXXAA .!. a eno i dzajke, sve HITTTAAAA , upala muuu ….

    0
    0
    Odgovori
  2. …eno oni s’ SMRDIkane na celu s’Grujicom vec su napravili REDDD, sve se utrkuju ko ce preee da klekne pred „Univerzalcimaaa“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dao bi ja vama kramp i lopatu pa bi ste vi meni zaradjivali dnevnice po 20€ da vidite kako je krvavo zaradjivat pare, a ne kao pizde trckarat po terenu…uh da mi je kukavcu samo dva dana da vas preuzmem

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter