0
Fudbal

JURGEN KLINSMAN: Veoma težak poraz za nas!

Objavljeno: 16.11.16 u 13:28

Selektor fudbalske reprezentacije SAD Jirgen Klinsman rekao je danas da mu je mnogo teško pao poraz od Kostarike od 0:4 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Selekcija SAD izgubila je jutros na gostovanju od Kostarike sa 0:4 i pretrpela drugi poraz u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji u grupi Severne, Centralne Amerike i Kariba (KONKAKAF).

To je najteži poraz SAD u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u poslednjih 36 godina.

Klinsman je rekao da ga ovaj poraz najviše boli u petogodišnjem mandatu selektora SAD.

– Ovo je veoma, veoma težak trenutak za nas. U to nema sumnje – rekao je Klinsman, preneli su britanski mediji.

Američka reprezentacija nije izgubila kvalifikacionu utakmicu sa četiri gola razlike još od novembra 1980. godine i poraza od Meksika od 1:5.

SAD je poslednja na tabeli bez bodova, a bez bodova je i Trinidad i Tobago na pretposlednjem mestu.

Kostarika je prva sa svih šest bodova, Meksiko i Panama imaju po četiri, a Honduras tri boda.

Prve tri ekipe plasiraće se na Svetsko prvenstvo u Rusiji, a četvrtoplasirani tim će igrati u baražu protiv petoplasiranog iz azijskih kvalifikacija.

– Svi ćemo morati dobro da se pogledamo u ogledalo i da shvatimo da ovo nije dobar početak. U ovakvim trenucima nema svrhe upirati prstom u nekoga i tražiti krivca – rekao je kapiten SAD Majkl Bredli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter