0
Domaći fudbal

FOTO: Partizan/Miroslav Todorović

ROĐENJE DETETA: Evo ko je sve pocepao majicu Balažicu i šta Slovenac kaže o ostanku u Partizanu (FOTO)

Objavljeno: 13.11.16 u 22:17

Njegova povreda je sada već davna prošlost. Dolaskom šefa Marka Nikolića na čelo stručnog štaba Partizana ustalio je mesto među startnih jedanest na mestu štopera.

Pre dve nedelje ostvario se i u ulozi oca kada je njegova supruga Lili na svet donela Nika Balažica. Gregor Balažic za Partizanov sajt govori o porodici, Partizanu, utakmici sa Videotonom, ali o dve godine provedene u crno-beloj porodici.

– Ovakve utakmice su uvek dobro došle kada je reprezentativna pauza pogotovo ako je reč o klubovima iz druge zemlje. Na taj način se lagano i pripremamo za leto i evropske utakmice. Drugačije je kada igrate konstantno domaće prvenstvo, a drugo kada možete odmeriti snage protiv ovakve ekipe ili kao u utakmici protiv Paoka. Śto se tiče same utakmice imali smo inicijativu i više šansi od protivnika, ali na kraju je rezultat bio taj kojim nismo zadovoljni. Ali ok, nek je za sada tako, a nek tokom prvenstva bude kako je bilo poslednja dva meseca, a to su pobede.

FOTO: Partizan/Miroslav Todorović
FOTO: Partizan/Miroslav Todorović

Sreli ste se i sa bivšim igračima Partizana Dankom Lazovićem i Markom Šcepovićem.

Danka znam još kad sam došao u Partizan, ali je brzo otišao. Puno sam lepih stvari čuo o njemu i kao igraču i čoveku i znam da mnogo voli Partizan. Šćepa je neko kratko vreme trenirao sa nama prošle godine i o njemu isto mislim što i o Danku. To su momci ponikli u Partizanu i vidi se da su tako i vaspitani. Lakše bi bilo da smo saigrači nego protivnici.

FOTO: Partizan/Miroslav Todorović
FOTO: Partizan/Miroslav Todorović

Uskoro ti ističe ugovor sa Partizanom.

– Da, ističe mi ugovor i zaista moram da kažem da su dve sjajne godine iza mene u dresu crno-belih. Osim ako se ne pojavi neka ponuda koja se ne odbija voleo bih da ostanem u crno-beloj porodici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter