5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘SLUČAJ ŽIVKOVIĆ’: Generalni direktor Partizana odlučan u nameri da Apolonu ne isplati ni dinar, evo i zašto!

Objavljeno: 09.11.16 u 10:07

Pred Arbitražnim sudom za sport u Lozani održano je ročište u sporu Partizana i Apolona oko transfera Andrije Živkovića, koji je prošle zime prešao u Benfiku.

Kiparski klub je tužio Partizan, čije aktuelno rukovodstvo nema nameru da ispoštuje ugovor koji je potpisala prethodna uprava, na čelu sa tadašnjim predsednikom Draganom Đurićem, a koji ih obavezuje da Apolonu uplate 2,5 miliona evra, bez obzira na to što je Andrija Živković napustio klub bez obeštećenja.

Advokatski tim crno-belih je ovog proleća uspeo da obori navode iz Apolonove tužbe pred FIFA. Međutim, Kiprani su doneli očajničku odluku da se obratile i Arbitražnom sudu za sport u Lozani, s tim da su ovog puta osim Partizana tužili i svetsku kuću fudbala.

– Tek je održano prvo ročište, ne očekujem skoro konačnu odluku. Apolon, pored nas, tuži i FIFA zato što je odbila njihovu tužbu kao neosnovanu. Nadam se da nećemo morati da platimo 2,5 miliona evra, budući da je Andrija Živković otišao iz Humske bez obeštećenja, rekao je Miloš Vazura za Sportski žurnal.

Izgleda da je Partizan na dobrom putu da i definitivno dobije ovaj spor i sačuva ogromnu količinu novca na svom računu.

0
0

5 Komentara

  1. Katanac na krmeljivog mutanta iz zagreba! Crne košulje kradu i ne zanima ih od koga i zašto. Dao bog pa im se sve vraća nestaju polako na svim poljima uvonjani pankeri sa rive.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma, bolje i Apolon da dobije 2,5 mil. nego da taj novac bankomat preusmeri u crveno zlo ex. YU ili da fantomska druzina podeli izmedju sebeee .!. XXAAXXAA .!. U svakom slucaju fk Partizan je trenutno u nezavidnom i POTLACENOM POLOZAJU u odnosu na crvenu bludnicuuu, ALI, NE JOS DUGGOOOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter