5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PITANJE NEDELJE: Kako li će Humska dočekati Andriju?

Objavljeno: 05.11.16 u 13:53

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u petak igra prvi meč baraža za Evropsko prvenstvo protiv Norveške, a meč će se odigrati na stadiona Partizana u Humskoj.

To će biti prilika da supertalentovani krilni napadač Andrija Živković posle godinu dana ponovo istrči na teren na kome je lomio mnoge protivničke igrače. Nažalost, zbog peripetija oko produžetka ugovora sa Partizanom na tom stadionu je postao persona non grate, ali on ipak jedva čeka da istrči na dobro poznati travnati tepih,

– Iskreno, jedva čekam da zakoračim na stadion Partizana sa kojeg imam samo lepe uspomene. Sigurno da ću biti veoma uzbuđen. Podrška publike je zaista od velikog značaja. Mislim da smo zaslužili da tribine budu popunjene u što većem broju – rekao je Andrija Živković za sajt FS Srbije.

Fudbaler Benfike je veoma oprezan pred duele sa Skandinavcima, ali veruje da saigrači i on mogu do Poljske.

– U odnosu na to kako se fudbal razvija i koji je kvalitet fudbala u velikom broju evropskih zemlja, bilo bi veoma opasno ako bismo potcenili Norvežane. To je selekcija koja zahteva maksimalan pristup bukvalno u svakom minutu ovog dvomeča, ako želimo dobar rezultat. Zaista, veoma cenim njihovu selekciju i mislim da imaju jako dobre igrače. Tu pre svega mislim na Martina Edegora koji će ipak biti u sastavu, a za koga se najavljivalo da će biti priključen A selekciji – zaključio je Živković.

0
0

5 Komentara

  1. Voleo bih da bude docekan zvuzducime a ispracen aplauzima jer je slomio nogu . Sto se sed neodigi zaposlenima ko sto je obecao

    0
    0
    Odgovori
  2. Obećao je da će se odužiti zaposlenima u Partizanu kada primi pare za ugovor. Nešto se ne hvata za novčanik. Biće u pravu oni koji su pričali da je loš čovek. Napraviš od njega igrača , a on ti pljune u lice. Neka se nosi sa time dok je živ, Zato je Džigi legenda.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako moze biti docekan takav pre svega momak , a posle da pricamo kolio smo se radovali njegovim golovima i sbvemu ostalom… Sto se mene tice bice docekan aplauzom…

    0
    0
    Odgovori
  4. SVE PROLAZI-PARTIZAN OSTAJE !!!
    Andrija je proslost, koje se nerado secam;
    kao i sluge zla i trojanci im u Svetinji !!!
    NEKO je Mitar, a neko Andrijaaa !!!
    PARTIZAN IZNAD SVIH I SVEGA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter