0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Bajernu samo bod, Dortmund uručio ‘petardu’ Hamburgu, četiri gola Obamejanga (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.16 u 17:47

Fenomenalno popodne u nemačkoj Bundesligi. Na pet utakmica postignuto je čak 19 golova, od toga najviše u Hamburgu i Leverkuzenu.

Aktuelni šampion Bajern je u padu forme! Potvrdu toga smo dobili i danas, u okršaju sa Hofenhajmom, kojeg Anćelotijevi momci nisu uspeli da pobede na vlastitom terenu – 1:1. To je već treći remi Bajerna na poslednjih pet utakmica u Bundesligi.

Štaviše, ukoliko ostvare pobedu u sutrašnjem okršaju s Majncom, fudbaleri Lajpciga izjednačiće svoj skor sa minhenskim klubom.

Uzbuđenje smo videli i na ostalim terenima. Pre svega, Borusija Dortmund je iskoristila Bajernov kiks, pošto je u Hamburgu slavila sa 5:2. Strelac četiri pogotka na tom meču bio je Pjer Emerik Obamejang, i to u roku od samo 44 minute. Na taj način, ‘milioneri’ su smanjili zaostatak za šampionom na ‘samo’ šest bodova.

Sigurni su bili i fudbaleri Bajera iz Leverkuzena, koji su na domaćem terenu savladali Darmštad sa 3:2, dok je Volfsburg prekinuo seriju očajnih rezultata pobedom u Frajburgu, i to prilično ubedljivom – 3:0. Važnu pobedu u borbi za opstanak ostvarili su i fudbaleri Augsburga, koji su slavili u Ingolštatu sa 2:0.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

NEMAČKA – Bundesliga, 10. kolo:

Herta – Borusija M 3:0 (2:0)
Leverkuzen – Darmštat 3:2 (1:0)
Bajern – Hofenhajm 1:1 (1:1)
Frajburg – Volfzburg 0:3 (0:1)
Hamburger – Dortmund 2:5 (0:3)
Ingolštat – Augzburg 0:2 (0:0)

18.30 Ajntraht – Keln

Nedelja

15.30 RB Lajpcig – Majnc
17.30 Šalke 04 – Verder

[/stextbox]

Plasman obezbedio Sofascore rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter