0
Evropske lige

TURE SE IZVINIO PEPU: Šta će Gvardiola da uradi?

Objavljeno: 04.11.16 u 11:56

Jedan od najboljih fudbalera Mancester Sitija Jaja Ture javno se danas izvinio zbog izjava njegovog menadžera Dimitrija Seluka na racun menadžera Pepa Gvardiole i ispunio osnovni preduslov za povratak u tim.

Gvardiola je na startu sezone „sklonio“ Turea iz tima zbog izjave Seluka nakon odluke da njegov klijent ne bude licenciran za Ligu šampiona.

– Ako osvoji Ligu šampiona lično ću otići u Englesku i reći mu da je najbolji menadžer na svetu, ali ako ne uspe, verujem da će Pep imati „onu stvar“ da prizna grešku, izjavio je tada Seluk.

Gvardila je nakon toga zatražio izvinjenje i posle više od dva meseca ga je dobio.

– Želim da se izvinim zbog svog, ali i ponašanja ljudi koji me zastupaju. Izvinjavam se menadžmentu i svima koji rade u Sitiju zbog nesuglasica u prošlosti. Te izjave nisu bile odraz mojih stavova prema klubu i ljudima koji ovde rade. Ne osećam ništa osim velikog poštovanja prema Sitiju i želim sve najbolje klubu, napisao je Ture na Tviteru.

Sada je Gvardiola na potezu, a prva prilika za povratak u tim je već sutra, kada Siti docekuje Midlzbro.

Ture je u Siti stigao iz Barselone 2010. godine, gde je takođe sarađivao sa Gvardiolom i imao nesuglasica.

Sa engleskim klubom osvojio je dve titule u Premijer ligi, dva Liga kupa i po jedan FA kup i Komjuniti Šild.

Ukupno je odigrao 267 utakmica i postigao 75 golova. Ove sezone odigrao je samo jednu utakmicu, revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Steaue 1:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter