0
Fudbal

FOTO: Starsport

PROBLEM ZA ‘ORLOVE’: Jedan od nosilaca igre Srbije mora na dužu pauzu

Objavljeno: 04.11.16 u 14:55

Jedan od nosilaca sredine terena u dosadašnjim utakmicama kvalifikacija za Mondijal moraće nešto duži period da bude van terena.

Kao što je poznato, fudbaler Benfike Ljubomir Fejsa doživeo je povredu zgloba na utakmici Lige šampiona protiv Dinama iz Kijeva usled žestokog starta protivničkog igrača nad njim.

Ustanovljeno je da se radi o povredi ligamenata zgloba i da će odlični vezista  morati na pauzu od najmanje tri nedelje. To znači da će propustiti utakmicu protiv Velsa u Kardifu koja se igra 12. novembra, dakle za svega osam dana.

PREDRAG RAJKOVIĆ: Poštujemo Vels i Bejla, ali idemo po pobedu

Fejsa je bio jedan od boljih igrača Srbije na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji i na dostojan način je zamenio suspendovanog Nemanju Matića.

Sada se fudbaler Čelsija vraća, a Fejse neće biti u važnom meču protiv Velsa, pa će uz Matića drugi vezni igrač biti, najverovatnije, Luka Milivojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter