0
Domaći fudbal

MILOVANOVIĆ: U uzlaznoj smo putanji, u Novi Sad idemo da se nadigravamo

Objavljeno: 03.11.16 u 13:30

Start elitnog fudbalskog vikenda i ovog puta započinje sastav prvog tima sa najjužnije superligaške tačke Srbije. I ovog puta uvodnu utakmicu kola igrače Radnik, ali sada u gostima.

Mislim da Vojvodina igra najlepši i najbolji fudbal u Srbiji. Naravno, igra po notama Nenada Lalatovića, koga ja ga poznajem jako dobro i kao igrača i kao čoveka. Kada pričam o timovima u Superligi iz tog dela zemlje, kažem „vojvođanske ekipe“ koje sjajno igraju fudbal. Međutim FK Vojvodina je tim koji se razlikuje po tome što im je Lalatović, koji je inače bio u velikim klubovima u zemlji, poput Zvezde, „usadio“ taj mentalitet odličnih igara i mentalitet pobede, i zna kako da dođe do pobede, kaže šef struke Radnika, Neško Milovanović.

RAOSAVLJEVIĆ: Biće odlazaka i dolazaka iz kluba, čekamo jedan potpis

Iako se ide na noge jakom protivniku, uzlazna putanja, bolji rezultati i i igre tima poslednjih nekoliko kola, dovoljan su motiv za dalji put ka vrhu tabele.

Kakva će utakmica biti u Novom Sadu to ne bih da pričam, to ostavljam za svlačionicu. Mi tamo idemo da se nadigravamo. Idemo da se vratimo neporaženi i da se na miru spremamo narednih petnaestak dana za utakmicu protiv Javora. Videli smo svi u poslednjoj utakmici protiv Partizana da Radnik ide uzlaznom putanjom. Odgledali smo dobru igru naših momaka i izuzetno mi je drago da moji momci polako shvataju ono što se traži od njih i još draže mi je što su ljudi iz Surdulice i okruženja i pored izgubljene utakmice prepoznali to što se radi u Radniku.

ASTANA BI PARTIZANOVO KRILO: Ne razmišljam o tome, imam još godinu i po ugovor sa klubom

Dobrih 90 minuta na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu obećava i kapiten Vladan Pavlović, koji se u potpunosti slaže sa šefom da se na put ne kreće sa belom zastavicom, već da se ide na nadigravanje sa domaćinom ali sve na putu ostvarivanja zajedničkog cilja: put ka vrhu tabele.

Po rečima trenera Radnika, osim Milinkovića, Merdovića i Pejčića koji se žale na povrede i zbog kartona Milovanovića, svi ostali u timu su spremni za konkurisanje u prvih 11, pa i oni kojima se ređe ukazivala prilika za to i koji imaju manju minutažu na terenu.

Utakmica FK“Vojvodina“ – FK“Radnik“ igra se u petak od 17h, a direktnog prenosa biće na sportskom TV kanalu Arena Sport 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter