0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Zagrevanje ide uz Viktora i Novaka, veče je rezervisano za mečeve Evrolige i Lige šampiona

Objavljeno: 02.11.16 u 08:45

Danas ćemo imati priliku da uživamo u veoma bogatom sportskom programu.

Već u 11 časova Sport Klub počinje sa emitovanjem direktnih prenosa ATP turnira u Parizu. Na terenu će biti i dvojica srpskih igrača. Troicki u 11:00 izlazi na teren kako bi se obračunao sa Nišikorijem, dok nešto kasnije, ne pre 15:30, na teren izlazi i prvi reket sveta Đoković, kojem predstoji okršaj sa Milerom.

Simpatizeri crveno-bele boje imaće priliku da, u direktnom prenosu na Sport Klubu 2, od 18 časova isprate meč drugog kola CEV Lige šampiona između odbojkaša Selvera i Crvene zvezde. U istom trenutku počinje i evroligaški obračun Fenerbahčea i Uniksa, koji će ljubitelji dobre košarke moći da isprate na Sport Klub HD kanalu.

Osim pomenutog meča u Istanbulu, večeras je na programu još jedan evroligaški obračun. U paklenoj atmosferi Menora Mivtačim arene u Tel Avivu snage će odmeriti Makabi i Barselona, a direktan prenos biće emitovan na Sport Klub 5, sa početkom u 18:45.

Na kraju, ostaje i ono najvažnije – Liga šampiona u fudbalu. Imaćete priliku da na delu vidite madridski Real, Juventus, Sevilju i još neke velike evropske klubove, a opet najzanimljivije trebalo bi da bude u Dortmundu, gde će snage odmeriti Borusija i Sporting iz Lisabona, i sve to uz direktan prenos na drugom kanalu RTS-a.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter