9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZNENAĐENJE ZA SVE: Partizan vraća ‘odbačenog’ igrača?! (FOTO)

Objavljeno: 02.11.16 u 16:35

Na zaprepašćenje mnogih, moglo bi da dođe do velikog povratka u Humsku!

Partizan je od početka sezone promenio trenera, ali i dosta igrača, a neki od nih bi sada pod komandom Marka Nikolića mogli da se vrate u Humsku.

Dok je šef struke bio Ivan Tomić, došlo je do raskida ugovora sa Ivanom Bandalovskim, Bugarinom koji je bio nezadovoljan svojom selidbom na klupu umesto Miroslava Vulićevića.

Međutim, četiri meseca kasnije došlo je do promene mišljenja, ali i druge šanse kako navodi bugarski ‘Gong’, pošto se prenosi da je Bandalovski na korak od povratka u Partizan.

On je naime u subotu bio u Surdulici gde je gledao meč Partizana protiv Radnika i tom prilikom je razgovarao sa Markom Nikolićem o svom povratku u crno-beli dres. Posebno usled povrede zgloba Miroslava Vulićevića od pre nedelju dana.

Najviše bi se tome obradovao Valeri Božinov, da li i navijači crno-belih?

Screenshot_2

0
0

9 Komentara

  1. Nije mi jasno da li cigani prate sport od kad su postali prvaci ili neznaju koliko je Partizan osvojio puta ABA ligu,koliko puta kup,nacionalno prvenstvo,neverovatna amnezija,ipak je to klub iz predgradja Beograda…

    0
    0
    Odgovori
    • Komentar ti je glup do bola nije poenta ko je koliko osvojio trofeja vec je lik asocirao da je Zvezda trenutno jaca od vas u basketu i da su vam sanse za pobedu male i nije nista ni pogresio kad je to rekao…Ako ces gledati s tvoje tacke gledista onda je kod tebe neverovatna amnezija jer kad je Zvezda osvajala titule Partizan nije ni znao sta je to…Do skoro sredine sedamdesetih kada je Zvezda imala i titule i kup i Evropski trofej 15ak ukupno vi niste imali nijedan,30 godina od osnivanja vam je trebalo do prve titule…U bivsoj Jugi ste bili 4-5 klub,titule ste do 91/2 i raspada YU brojali na prste jedne ruke,a do 2007/08 bili ste drugi u Srbiji po broju istih i ti nesto ovde pametujes…Nema vise KK Igokea-Partizan projekta od RS do Srbije,sada je drugo vreme,probudite se…

      0
      0
      Odgovori
      • Нема ни КК Црвена Звезда… Уосталом, вама не може нико да забрани како ћете да се зовете.

        0
        0
        Odgovori
      • Звезда нема ниједан битнији европски трофеј у кошарци, и најбољи успех у историји јој је 4. место у евролиги, тј, једном сте играли фајнал 4.Парризан је четири пута играо фајнал4, 3 пута био трећи, једном освојио, против хувентута 1992,и сад, кажеш да је кк звезда тренутно боља, а кад је фк партизљн доминирао у српском фудбалу 8 година, вадили сте се на освајање купа европских шампиона, не лиге шампиона, тј, ни партизан није освојио евролигу, али је формат такмичења у кошарци био сличан данашњем, за разлику од ЛШ који је потпуно промењен. Тако да, делије, одлучите се, да ли хоћете да гледате садашњост, или прошлост, а не да мишљење мењате ко чарапе, тј, како ветар тренутно дува 🙂

        0
        0
        Odgovori
  2. Ne treba nam. Moze dobro da odigra, ali je sminker obican. Bitnije mu je kako izgleda nego kako igra. Osim toga kada ga neko stavi na klupu, pokazuje nezadovoljstvo. Takav igrac nee treba Partizanu

    0
    0
    Odgovori
    • Pa reci ti meni Scepane, zar je u celom prvenstvu, i u nekim igrama u Evropi, tebi najbitnije da da gol Zvezdi? Tako i u basketu zivite za taj 7. novembar, a Zvezdi je to jedna obicna utakmica u nizu..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter