0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IPAK PROMENA: Borac munjevito imenovao novog trenera koji bi mogao da napravi problem Zvezdi

Objavljeno: 02.11.16 u 16:24

Novi šef stručnog štaba Čačana je dobro poznato trenersko ime u Srbiji i koji će umeti da pripremi ekipu za predstojeći meč sa Crvenom zvezdom.

Fudbalski klub Borac iz Čačka smenio je danas trenera Ljubišu Dmitrovića i na mesto stručnog štaba postavio iskusnog stručnjaka Mladena Dodića.

Nekadašnjeg selektora mlade reprezentacije Srbije očekuje težak zadatak i borba za opstanak u Superligi.

– Siguran da možemo da napravimo pomak u rezultatu. Poznajem odlično ligu i daću sve od sebe da izvučem maksimum iz ekipe. Očekujem podršku od svih kako bismo napravili uspeh, jer ko nije spreman za borbu, nije mu ni mesto u Borcu – rekao je Dodić na zvaničnoj promociji.

ŠOK TERAPIJA: (Ne)očekivan potez Borca pred dolazak Crvene zvezde!

Sportski direktor Čacana Slobodan Ilić istakao je da je Uprava, nakon samo jedne pobede, osam osvojenih bodova u prvih 14 kola i poslednjeg mesta na tabeli, morala da reaguje.

– Imali smo korektnu saradnju sa Dmitrovićem, koji će uvek ostati čovek Borca, ali morali smo da napravimo promenu. Dodić je čovek sa velikim iskustvom i siguran sam da će ovo biti uspešan nastavak njegove karijere – naglasio je Ilić.

Direktor kluba Ivan Stevanović takođe se zahvalio Dmitroviću, posebno na hrabrosti, jer je preuzeo ekipu u teškom trenutku, ali i izrazio zadovoljstvo što će sada sarađivati sa novim šefom stručnog štaba.

Dodić je kao šef stručnog štaba radio u Napretku, Javoru, Jagodini i Novom Pazaru, a rival na debiju na klupi Borca, biće mu najteži mogući – šampion i lider Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter