4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

HAOS U LJUTICE BOGDANA: Crveno-bele zahvatio požar!

Objavljeno: 01.11.16 u 16:18

 

Pored svih problema koji već duže vreme drmaju domaći sport, Crvena zvezda je danas morala da se izbori sa još jednim velikim problemom – požarom.

Kako prenosi portal SrbijaDanas, kod Upravne zgrade SD Crvena zvezda izbio je požar, tačnije u kamp-kućici čiji je vlasnik fudbalski klub, i ona je u potpunosti izgorela.

Požar je izbio nešto nakon 14 časova, ubrzo je lociran i lokalizovan, potvrđeno je ovom portalu u Policijskoj upravi.

Razlog požara je za sada nepoznat, a povređenih, srećom, nije bilo.

 

0
0

4 Komentara

  1. KAKO JE RAZLOG POZARA (NE)POZNAT — SAMI UPALILI !? sve se uradilo planirano … kao i sve sto se radilo … u protekle 4 godine , sa radovima … se samo nastavlja !!! kamp kucica vredi bar (1) jedan milon ER-a , koje ce osiguravajuca kuca (njihov sponzor) imati pravi razloga … drzavnom projektu-zvezda taj iznos da uplati. normalno to na kraju narod placa kroz povecanje cene robe i usluga … uz da dobija sve losiji kvalitet te iste robe i usluge … STA JE SLEDECE … OD HAOSA U LJUTICE BOGDANA KOJI CE NAROD MORATI DA PLATI ?!

    0
    0
    Odgovori
    • Ala se ti razumes u ekonomiju? Kakve veze imaju osiguravajuce kuce sa gradjanima i privredom.. Nego ajde cisto da napises nesto, pa makar i glupo…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter