5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI MOMENTI U ‘SLUČAJU VIJEIRA’: Menadžer Portugalca preti Zvezdi ultimatumom!

Objavljeno: 31.10.16 u 11:57

Neće se tako lako rešiti spor oko Huga Vijeire i njegovog eventualnog produžetka ugovora sa Crvenom zvezdom.

Prošle sezone napravio je pravi ‘bum’ svojim golovima i, slobodno se može reći, majstorijama u dresu Crvene zvezde, a od početka nove Hugo Vijeira se više nalazi na medijskim stranicama zbog sukoba sa čelnicima kluba i nezadovoljstva statusom u klubu.

Na to su neretko reagovali i navijači, koji su ga par puta dobrano izviždali, a da nešto ‘ne štima’ najavio je i Miodrag Božović izjavom na konferenciji za medije pred meč protiv Rada, kada je rekao da Vijeira iz nepoznatih razloga zateže produžetak ugovora.

JUNAK CRVENO-BELIH: Gledaš u semafor i razmišljaš da li će biti novih šansi… (VIDEO)

Stoga se oglasio i menadžer portugalskog napadača, Vitor Gonsalveš, koji je u izjavi za ‘Srpski Telegraf’ postavio svojevrstan ultimatum rukovodstvu crveno-belih.

– Mnogo toga će zavisiti od toga koliko Vijeira bude igrao. On nije igrač sa najvećim ugovorom, ali je najznačajniji za tim. On mora da igra stalno. U Moskvi je zarađivao duplo više novca, a došao je u Zvezdu bez obeštećenja – poručio je Vitor Gonsalveš.

Prema nekom scenariju, vrlo lako bi moglo da se desi da Vijeira ode iz Crvene zvezde već ove zime. Razvoj ove situacije se očekuje u narednim danima.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter