36
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

NOVI SKANDAL U NIŠU: Fudbaleri Vojvodine lomili sve u svlačionici na ‘Čairu’! (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 30.10.16 u 21:50

Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ne na ovaj način.

Radnički je pobedio Vojvodinu na Čairu sa 1:0. Kao i uvek, suđenje je u centru pažnje. Nenad Lalatović je nakon meča dao minut ćutanja, a na konferenciji je rekao da nosi crninu zbog srpskog fudbala.

POSLE ‘MINUTA ĆUTANJA’ NOVA ŠOK IZJAVA: Od danas sam u crnini, jer fudbal je umro! (FOTO)

Lale su u završnici prvog poluvremena ostali bez Novice Maksimovića. Vezista Vojvodine je isključen zbog drugog žutog kartona u 44. minutu. Po informacijama koje dolaze iz Radničkog, žrtva nezadovoljstva suđenjem u poluvremenu bila su vrata u svlačionici.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
viber image
FOTO: HOTSPORT
viber image 7
FOTO: HOTSPORT

Kako nam je u Radničkom rečeno, što je i dokumentovano fotografijama, u pauzi između dva poluvremena, svoje nezadovovoljstvo suđenjem, gosti su iskalili na vratima koja vode od gostujuće svlačionice do ambulante, a takođe i na vratima koja odvajaju svlačionice i tuš kabine.

LALATOVIĆ PONOVO DOMINIRA: Dajem sebi minut ćutanja! (VIDEO)

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Da li su gosti imali razloga za nezadovoljstvo, baviće se stručnjaci u narednim danima. Ko gubi ima prava da se ljuti, ali je pravo pitanje da li je uništavanje tuđe imovine u iovako siromašnom srpskom fudbalu pravi način za ukazivanje na nepravdu.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

36 Komentara

  1. Gol je bio cist kao suza. Igrac Reala sa Nisave je bio u pasivnom ofsajdu, lopta se slucajno odbila prema njemu od igraca Vojvodine. Da mu je saigrac dodao loptu direktno pasom onda bi bio ofsajd, ali nije jer je sutirao prema golu. Pobeda Reala sa Nisave je cista kao suza, a Vojvodina treba da plati odstetu za stetu koju su napravili u svlacionici.

    0
    0
    Odgovori
  2. Meraklijo pa neznam zašto smo mi sa Severa govna,a kad dođete u Suboticu onda smo „braća“ !? A ti buvanine govno jedno crnogorsko idi vodi vašu brigu u đukanović ligi .

    0
    0
    Odgovori
    • Zato što bi posle FSS kaznio Radnički. Ali stoku je svakako trebalo nagaziti. Žuti karton je bio ispravno dosuđen, a oni nisu celu utakmicu imali ni jedan šut na gol Radničkog, znači nisu više ni zaslužili.

      0
      0
      Odgovori
      • U pravu si. Nije bio crveni. Bio je žuti (opravdano). Ali pošto je to bio drugi žuti, onda je, naravno usledilo isključenje. Ne znam što se buni i Lalatović. Da li je mogao sudija da ne da drugi žuti. Možda je i mogao. Da li može da mu se zameri što je dao. Ne može. Bar ne može onaj ko hoće realno da sagleda situaciju. Isključeni igrač, siguran sam, nije namerno udario igrača Radničkog, ali je bilo vrlo neoprezno. Za takve situacije se daje žuti karton, osim ako sudija ne reši da oprosti. U tom slučaju bi se Nišlije mogle žaliti kako nije isključen igrač Vojvodine. I rekao bih, opravdanije nego Lalatović.

        0
        0
        Odgovori
  3. Ti srbijanac meraklijo velika odaklen ti pravo da pricas o madjarskim govnima. Ima nas vise pravih srba u Vojvodini nego kod tebe u Nisu. Nemoj da vas sve posaljemo u Bugarsku pa se tamo busajte ako imate m..a. Nisam novosadjanin ali doklen vise te price o Madjarskoj.

    0
    0
    Odgovori
  4. Brate, nema potrebe za tim „madjari“ i ostale gluposti. A sto se tice ovoga, skroz glupo komentarisati, u Vosi trebaju razmisliti o ponasanju Lalatovica i njihovih igraca. Sportski pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  5. Нема више новосадске Старе даме, ово што тренутно представља тзв. српску Атину је једна обична изанђана проститутка.

    0
    0
    Odgovori
  6. Sad sve lepo na sud pa madjarska g…na da lepo plate stetu .
    Gledao sam utakmicu na areni i lepo se videlo da je bio drugi zuti . Ni jedan sut na gol niste imali . Zar morate uvek da pobedjujete .
    SRAMOTA

    0
    0
    Odgovori
  7. Ponos vojvodine… ponos Novog Sada… evoo to je ta kultura na nivou… pokazali ste se sada .. svi vi lalatovi pulenčići…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter