0
Fudbal

FOTO: FSS

STOLICA: Albanci su nas se uplašili

Objavljeno: 28.10.16 u 19:03

Kadetska reprezentacija Srbije izborila je plasman u elitnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se iduće godine održava u Hrvatskoj.

Sve je to bio plod dobre igre i dva sjajna rezultata, najpre pobede protiv BJR Makedonije (3:1) a zatim još slađeg uspeha, uverljivog trijumfa protiv Albanije (2:0).

RUTINSKI PROTIV ALBANIJE: Orlićima bilo dovoljno 13 minuta za pobedu

– Možda smo neočekivano brzo rešili meč sa Albanijom, jer smo postigli golove na vreme, u ranoj fazi utakmice. I posle 13 minuta kada smo već imali dva gola prednosti, kontrolisali smo dešavanja na terenu, a interesantno je da su Albanci nastavili da igraju defanzivno. Verovatno ih je uplašilo naše brzo vođstvo, tako da su igrali kao u meču sa Italijom, a podatak da su prvi i jedini udarac u okvir našeg gola uputili tek pri kraju utakmice, govori koliko smo delovali ubedljivo u ovom susretu, ističe selektor Ilija Stolica.

Meč sa Albanijom je za obe selekcije bio u neku ruku presudan?

– Zadovoljan sam igrom i pobedom, pogotovo što je za decu ovaj meč imao posebnu težinu s obzirom na neka druga dešavanja koja nemaju vezu sa fudbalom. I ja im se divim kako su sve izneli dostojanstveno. Svesni dresa koji nose i obaveze koju on podrazumeva, zaslužuju samo reči hvale za prikazani odnos i ponašanje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter