0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DA SE UGLEDAJU NAJMLAĐI: Fudbaleri Partizana posetili Sajam knjiga

Objavljeno: 28.10.16 u 09:30

Fudbaleri Partizana Bojan Ostojić i Saša Marjanović posetili su 61. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu, koji je u četvrtak obeleźen kao poseban dan namenjen školarcima.

Na štandovima izlagača smenjivali su se poznati pisci za decu i odrasle, kao Srđan Dragojević, Marko Šelić Marčelo, Vlada Arsić, dok je veliku pažnju u hali tri privukao čuveni Branko Kockica.

Za klupski sajt Bojan Ostojić i Saša Marjanović su otkrili koliko vremena posvećuju čitanju knjiga, kao i koje knjige preporučuju.

– Upravo vreme posle treninga koristim za odmor i tada čitam knjige. Uglavnom volim i najviše čitam duhovne knjige od kojih je poslednja „Kroz tamnički prozor“ Vladike Nikolaja Velimirovića. To su knjige koje volim i koje me opuštaju. Svakako preporučujem onima koji vole da čitaju knjigu pod nazivom „Nesveti“, a sveti, kao i roman „Izvor“ – rekao je Saša Marjanović, a nadovezao se Bojan Ostojić:

NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE: TV Partizan predstavio sasvim novu emisiju – ‘I ovo sam ja’ (VIDEO)

– Baš sam završio knjigu mog sugrađanina iz Užica Andrije Terzića pod nazivom „Plivač“, koju preporučujem ovog puta. Takođe sam završio i triler Marka Popovića „Jedan pogrešan korak“ za koju mogu ujedno da kažem, da je ne samo interesantna već i poučna. Obići ću danas što više štandova kako bih se upoznao sa novim sadržajem. U karantinu ne čitam knjige, to više volim kod kuće na miru.

Partizan u subotu od 17 časova gostuje Radniku u Surdulici, a na putu do Pčinjskog okruga crno-beli će moći da pročitaju još koje štivo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter