0
Domaći fudbal

FOTO: twitter@kosovanfooty

LJUBAV ILI INTERES? Kosovo se davi u blatu, Mađari priskaču u pomoć (FOTO)

Objavljeno: 25.10.16 u 09:40

Primljeni su u FIFA i UEFA, a nemaju osnovne uslove za igranje fudbala u svojoj „zemlji“. Sada kukaju da im se pomogne, a pomoć nudi srpski komšija.

Da li je u pitanju nova bratska ljubav ili je ipak u pitanju interes, to zna samo predsednik vlade Mađarske Viktor Orban, koji je odreagovao na molbu kosovskog saveza upućenu preko tvitera.

BRAVO: Jasna poruka kojom su navijači u Poljskoj dočekali tzv. Kosovo! (FOTO) (VIDEO)

Na njoj je, od glave do pete, u blatu umazan Redon Bejta. Kosovski savez je tom prilikom zamolio za pomoć oko rešavanja fudbalske infrastrukture u južnoj srspkoj pokrajini.

Mađarska vlada se odazvala pozivu i saopštila da bi izgradnja novog stadiona mogla da bude gotova za godinu dana, a pritom su obećali da neće naplaćivati kamate. Stadion u Prištini se već gradi, a ukoliko prihvate pomoć mađarske vlade, stadion će imati kapacitet oko 25.000 mesta, potvrdili su ministarstvo sporta i fudbalski savez Kosova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter