9
Domaći fudbal

KRIZA JE GOTOVA: Milorad Vučelić je novi predsednik Partizana

Objavljeno: 24.10.16 u 17:37

Milorad Vučelić novi je predsednik FK Partizan, pošto je bio jedini kandidat,

Kriza u Partizanu je gotovo, jer je taj klub dobio predsednika. Milorad Vučelić je dobio 30 glasova od 33 prisutnih članova skupštine. Tri člana su bila uzdržana.

GLIGORIJEVIĆ: Bjeković i Zečević kao Mapetovci

On je predložio da počasni predsednik kluba bude Ivan Ćurković.

I taj predlog je prihvaćen apsolutnom većinom.

Fudbalski klub Partizan je tako iz trećeg pokušaja dobio rukovodstvo pošto su prethodne dve sednice Skupštine odložene zbog velike svadje i nedostatka kvoruma.

Partizan je bez predsednika od decembra, kada je uprava kluba podnela ostavku, a u medjuvremenu klub je predvodila privremena uprava.

Kao i prošlu sednicu, opozicija okupljena oko bivšeg fudbalera, trenera i sportskog direktora crno-belih Nenada Bjekovića nije došla iz revolta prema odlukama oko prijema novih članova u Skupštinu.

Vučelić je odmah predložio novi Upravni odbor:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Vladimir Vuletić, pravnik
Milan Obućina, sportski radnik
Nebojša Petrović, ekonomista
Zoran Rajić
Branko Brnović, preduzetnik
Dragoljub Trailović
Dušan Jovanović, lekar iz Urgentnog centra
Dejan Bukvić
Goran Škodrić[/stextbox]
Novi UO je usvojen.

0
0

9 Komentara

  1. Jednom rijeci… Katastrofa ! Ne da.mislim vec sam ubijedjen da nas ceka zvijezdina finansijska sudbina i minus od 60-70 miliona evra. Vise ni prekk TV necu gledat Partizan..

    0
    0
    Odgovori
  2. RIP. Posle kratke i neizlecive bolesti u svojoj 71.god. prestao je da postoji FK Partizan.Cestitam svim bolesnim umovima koji su doveli do kraja ovaj projekat.Svi koji su iz psihopatoloskih razloga mrzeli ovaj klub koji je za 71.god svog postojanja u svim drzavama u kojima je igrao bio sampion,osvajac Kupa i prvi finalista KES van Zapadne Evrope i uz to dao mnogo reprezentativaca,sada mogu bezbrizno da se raduju titulama u Srbiji i ucescu u kvalifikacijama za LS koju su i osvojili dok su imali dostojnog protivnika u domacem takmicenju. Ocekujem da ce nadlezni Organ danasnji dan proglasiti za praznik.

    0
    0
    Odgovori
  3. Chestitam Partizanu na dobijanju predsednika! Zelim im da nastave tamo gde su stali i da nastave da se bore sa Vojvodinom josh duuuugo, dugo godina bore za to drugo mest

    0
    0
    Odgovori
  4. Ако васкрсну Мирка Маријановића мож да се врате на стазе старе славе

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter