5
Domaći fudbal

TAJNA ČUVANA 24 GODINE: Bio je legenda Partizana, a želeo je da igra za Zvezdu!

Objavljeno: 24.10.16 u 16:24

Da li će ga posle ovoga navijači Partizana omrznuti?

„Crno – beli“ dres je oblačio u tri navrata, od 1995-97, pa kao pozajmljeni igrač Bordoa, da bi u Partizanu završio karijeru. Ipak, on je u prepisci na društvenim mrežama sa bivšim Zvezdinim prvotimcem, Nikolom Trajkovićem, otkrio da je bio blizu Zvezde.

VREMEPLOV: Jedni su mu oprostili, drugi nikada neće (VIDEO)

– Mene je hteo Vladica Popović kad je bio trener generacije Crvene zvezde koja je bila svetski prvak! Uslov je bio da Ilija Najdoski ode i da ja dođem. Takav je bio dogovor sa Draganom Džajićem. Onda je došao Živa i uzeo Grofa Božovića! To je legitimno i pokazalo se da nije pogrešio, priznao je Niša Saveljić.

Trajković je zatim konstatovao da je Saveljić bio nadomak Zvezdinog dresa i da je to želeo, što je bivši jugoslovenski reprezentativac potvrdio.

 

0
0

5 Komentara

  1. Ništa čudno,san svakog igrača na ovim prostorima je da obuče dres najboljeg i najtrofejnijeg kluba u Srbiji,Crvene Zvezde,samo što većina to ne ispuni.

    0
    0
    Odgovori
  2. ajde hotovci mozete vi I bolje moca he imao xivotnu zelje da igra u zvezdi a sasa ilic pogotovo on peva ciganske oesme neznate hotovci slave informacije image .zato he fratelo doveo srce cigansko djurovskog za sva vremena ..a neznate da he pizon grobarcina Ali ga he udba primorala da igra u zvezdi..ajde hotovci sta CE the posle skupstine da spinujete.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter