0
Evropske lige

FANTAZI: ‘I tako’ i dalje prvi na globalnoj listi, nedeljna nagrada za Van Gaal bus driver i još dvojicu (FOTO)

Objavljeno: 24.10.16 u 10:57

Novo kolo Premijer lige nije donelo velika pomeranja na tabeli HotSport lige, ali od ovog ponedeljka krećemo sa nedeljnim nagradama.

Bilo je ovo veoma uzbudljivo Fantazi kolo u Premijer ligi. Kada je reč o HotSport tabeli i dalje je prvi tim ‘I tako’ Slobodana Prodana sa osvojenih 536 poena, drugi je ‘Lemi’ Milana Nikolića sa 522 poena, a treći je „Solo Rabadžije“ Branka Nikolića sa 516 bodova. Evo i tabele prvih deset timova lige HotSport.

HotSport tabela

Tim kola po izboru sajta Premijer lige je Valdes na golu, Rid, Kejhil, Šoukros, Frencis u odbrani, Šaćiri, Pedro, Arfild, Mane i Kabaj na sredini terena i Ihenačo u napadu. Taj tim bi igraču Fantazija doneo 128 poena.

Kada je reč o najboljima ovog vikenda to su timovi „Van Gaal bus driver“ Nikole Arsića sa 78 osvojenih poena, „L.F.C“ Vladimira Ninikja sa 73 boda i „Favela“ Vojina Bogdanovića sa 69 bodova. Oni su prvi učesnici koji su dobili nedeljne nagrade koje daruje kladionica MaxBet.

Nikola Arsić je zaradio 15.000 Maxbet poena, Vladimir Ninikj je osovjio 4.000 MaxBet poena, a Vojin Bogdanović 1.000 MaxBet ponea. Dobitnike bismo zamolili da otvore, ako već nemaju, svoje naloge na MaxBetu,a potom svoj ID broj pošalju sa svog ličnog mejla nama na hotsportsrb@gmail.com. Kasnije će dobiti povratnu informaciju šta i kako…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter