0
Evropske lige

SERIJA A: Tinejdžeri nokautirali Juventus! Vraća li se Milan? (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.16 u 23:32

Fenomenalni Đanluiđi Donaruma bio je verovatno najzaslužniji za trijumf svoje ekipe protiv Juventusa u meču devetog kola Serije A. Ovim trijumfom Milan je prišao na samo dva boda zaostatka od ekipe Juventusa.

Montela vraća Milan na pravi put! To je, ukratko, najbolja sumacija nakon pobede koju su „Rosoneri“ zabeležili nad Juventusom. I ne samo to! Milan je do trijumfa došao zahvaljujući tinejdžerima Lokateliju i Donarumi!

No, krenimo redom… 

Juventus je prvi došao do gola, i to preko Pjanića iz slobodnog udarca, ali je Ricoli, nakon konsultacija sa pomoćnicima, poništio ovaj gol sa preko 30 metara jer je Bonući, koji se u momentu kada je Pjanić uputio šut, ometao Donarumu, a pri tom je bio u ofsajdu.

Tako je prvo poluvreme završeno bez golova, igralo se tvrdo, a onda je u 73. minutu Manuel Lokateli, momak od 18 godina, poslao pravu bombu pod prečku za veliku radost navijača tima u crveno-crnim dresovima.

Fudbal se igra devedeset minuta, pa je Juventus u poslednjim momentima imao priliku da poravna, ali je drugi tinejdžer u dresu „Rosonera“, Đanluiđi Donaruma, fenomenalnom paradom sačuvao svoj tim i prvo slavlje nakon devet vezanih poraza od Juventusa moglo je da počne!

(Youtube/GOLAZO HD)

 

 

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SERIJA A – 9. KOLO

Subota
Sampdorija – Đenova 2:1 (1:1)
(Murijel 12, Ico 47. autogol – Rigoni 24)

Milan – Juventus 1:0 (0:0)
(Lokateli 73)

Nedelja
12.30 Udineze – Peskara
15.00 Atalanta – Inter
15.00 Kaljari – Fiorentina
15.00 Krotone – Napoli
15.00 Empoli – Kjevo
15.00 Torino – Lacio
18.00 Bolonja – Sasuolo
20.45 Roma – Palermo

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter