0
Evropske lige

FOTO: Premijer liga

PREMIJER LIGA: ‘Tobdžije’ bez baruta, šampion konačno proradio (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.16 u 17:57

Videli smo kiks Arsenala, napokon pobedu šampiona i golove na samo četiri meča, dok su preostala dva duela završena bez pogodaka.

Arsenal sa jednim bodom protiv Midlzbroa jeste zauzeo prvo mesto na tabeli Premijer lige, ali su na ‘Emiratima’ daleko od zadovoljstva.

‘Tobdžije’ su danas bile bez baruta i izgleda da su ga potpuno potrošili protiv Ludogoreca u Ligi šampiona kada su slavili sa 6:0. Danas je protiv Midlzbroa to bilo znatno neubedljivije i sporije.

Na kraju je ostalo 0:0, što dovodi tim Arsena Vengera na prvo mesto sa bodom ispred Mančester sitija koji  tek treba da odigra svoj meč ovog kola.

Šampion Lester je, pak, bio ubedljiv na svom terenu i sa 3:1 slavio trijumf protiv Kristal Palasa. Na taj način ispunjena je želja Klaudija Ranijerija i dobra forma iz Lige šampiona preneta je u Premijer ligu.

Lester je do trijumfa došao pogocima Muse, Fuksa i Okazakija, dok je strelac utešnog gola za goste bio Kabaj u 85. minutu.

(Izvor: youtube / Sky Sport TV1)

(Izvor: youtube / Top Score)

 

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter