0
Domaći fudbal

U

MILOVANOVIĆ: Na redu su bodovi u gostima

Objavljeno: 21.10.16 u 16:18

Pobeda u poslednjem kolu na domaćem terenu bila je vetar u leđa surduličkom superligašu, koji ovog vikenda gostuje novajliji u Superligi, ekipi Bačke, koja je u prošlom kolu uprkos porazu na Čairu odigrala čvrstu i korektnu partiju.

Domaćin na svom terenu ima dobar učinak, a šef stručnog štaba Radnika, Neško Milovanović, respektuje protivnika.

– Sve vojvođanske ekipe igraju lep i dopadljiv fudbal, od noge do noge. Vezali su nekoliko dobrih partija kod kuće, napredovali na lestvici i imaju odličan sastav.

MILOVANOVIĆ: Nema kalkulacija, idemo na pobedu

Milovanović toliko i ne želi da se obazire na igru protivnika, već kako da njegov tim sada ostvari pozitivan rezultat u gostima. 

Od 12 osvojenih bodova 11 smo osvolili na domaćem terenu. Da bismo napredovali na tabeli moramo agresivnošću, borbenošću i jednom korektnom igrom da dođemo do neke pobede u gostima. Protiv Novog Pazara pokazali smo neke elemente, koje sve vreme zahtevam od svojih igrača, ali zbog mog kasnog dolaska trebalo je vremena da prođe period upoznavanja. Kao igrač bio sam ofanzivac, takav stil igre preferiram i mislim da takvim pristupom možemo do dobrog rezultata protiv Bačke, podvukao je strateg Radnika.

Utakmica Bačka – Radnik igra se u subotu od 15h

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter